Reklama

Reklama

Země kůlů

  • USA Stake Land (více)
Trailer 1

Amerika, v minulosti vzkvétající země plná nadějí, je nyní uvalena do temnoty. Hospodářství se zcela zhroutilo, města jsou vyrabována a zemí se šíří chaos. Z tohoto popela kdysi vzkvétající země nyní povstal nový druh, upíři. V této temné době žije Martin, lovec upírů, který se snaží za každou cenu dostat na sever země do bezpečí. (PetriK12)

(více)

Diskuze

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

To by ma nikdy nenapadlo. Myslel som že to má v češtine nejaký iný význam. Ale díky. :)

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

spoiler::tak je to film o upirech..tak na ne je nejlepsi kul do srdce:)

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Film je skvělý po všech stránkách, dal bych 5*, ale kvůli zbytečným útokům na Boha a křesťanství (čímž jiným je ta grupa vražedných "křesťanů" než dalším z pokusů o diskreditaci křesťanské víry?.), tak kvůli tomu jsem ubral na 4*. Vzdal jsem také pátrání, proč v tomto filmu k oné antikřesťanské hysterii došlo. Obvykle když  zapátráme ve jménech tvůrců filmu, hned přijdeme na to, komu to křesťanství tak vadí. Ale ani to není pravidlem, protože jména se dají měnit a oni si je často mění. Ještě se kouknu na producenta.

na příspěvěk reagoval Deryll

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

To si jen dostributor otevřel dveře, aby si případnou dvojku mohl pojmenovat Kůlíhrášci v zemi kůlů...

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

No do prdele, kdo to překládal? :DD Země kůlů, to je jak nějaká parodie! :DD

Uživatel -Melkor- smazal svůj příspěvek.

VooDoo:*

VooDoo:* (hodnocení, recenze)

Ten první trailer co je tu uvedenej, je ten nejnudnější trailer jakej sem viděl. Tím ovšem nechci říct, že film je špatný (ještě sem ho ani neviděl:)

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

dost dobrej horor, jen mi pořád nějak nedochází, proč Mistr nakonec vzal roha ...

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

hodně povedený film, který mě zklamal akorát koncem nechali to moc otevřené a pochybuju že bude pokračování

 (hodnocení, recenze)

pro me jeden z  nejlepsich postapo  hororu a taky se me potvrdilo ze rok 2010 prinesl snad nejvetsi mnozstvi kvalitnich hororu.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

O titulky bych neměl strach. Dnes panuje na titulkách.com takový hlad po překladech, že se překládají i filmy 3x přeložené. Je to jen otázka času, ale pokud jsem koukal na screeny, tak ten SCR-SIC stejně kvalitativně nestojí za nic.

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

coinneach:  už jsem hledal a nenašel pak zřejmě neexistují......
zatím

JFL

JFL (hodnocení, recenze)

Zeck: Ono to totiž nejsou trailery, ale promo videa, která na motivy filmu natočil jiný režisér. Ze samotného filmu je vždy až ta koláž záběrů na konci. Ale je pravda, že kdo sem ta videa dal, neměl je označit jako trailery. Opravdový trailer zde: http://www.imdb.com/video/imdb/vi1238080793/

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Trailery, které jsou tady, to musel vybírat nějáký vyjetý týpek po kg kokainu, příšernost! Měl jsem chuť sem napsat "to bude sračka", naštěstí jsem se ještě ujistil na youtube a  tento film nepřešel, protože vypadá nadějně. Souhlasím s rogerkintem, bude to takový vážný Zombieland s upíry (možná pár prvků podobným The Road). Nevidím na tom nic podobného s Úsvitem mrtvých, ani s Já, legenda, oba tématicky jiné filmy (zombie, světloplaši), které zobrazují jedno místo (supermarket, pár ulic New Yorku), tohle bude pravděpodobně outdoorová rozsáhlá záležitost a doufám, že scény se zde uvedených trailerů byly jen nějáká polododělaná práce, protože je to hrozný (zvlášť ten druhý je perlička k podělání)

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

rogerkint:  zombieland se my moc nelíbil,
tohle bude takové já legenda a usvit mrtvých dohromady

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

Jsem zvedavej jestli ten film vyjde líp než Já legenda, kdyby tam nehrál will smith tak to byl druhý film jako kniha přežití

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Vítěz letošní Midnight Madness Award v Torontu. Jen pro zajímavost - minulý rok vyhrálo The Loved Ones

Související novinky

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

Kariérní posun pro režiséra Země kůlů

25.01.2015

Jim Mickle si dlouhodobě buduje pověst kvalitního žánrového režiséra atmosférických nízkorozpočtových filmů. Země kůlů, We Are What We Are a naposledy jižanská noirová kriminálka Cold In July ho… (více)

Reklama

Reklama