Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (180)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původní Santa je úchyl mě bavil pro svojí nekorektnost. A já nevím proč, ale mně se tenhle díl taky docela líbil. Přitom jsem si snažil pročítat různé názory v komentářích, abych pochopil, proč tu dvojka upadla v takovou nelibost. Popravdě jsem ale pořádně nepochopil, proč by tomu tak mělo být. Jediný argument, který mi přišel relativně v pořádku, byl ten, že je dvojka daleko míň vtipná. Jenže to si úplně nemyslím. Já se totiž docela nasmál. Billy Bob Thornton byl opět skvělej a stejně tak se kolem něj točily super herečky. Takže ve výsledku jsem se nasmál a ještě bylo na co koukat. Jasně…film není pro každýho, ale to první díl taky nebyl. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Sen každej americkej ženy, nechať sa ošukať vychudnutým šesťdesiatnikom vo vypĺznutom kabáte Santa Clausa. Kľudne na ulici alebo na záchode, veď jeho neoholený ksicht páchnuci chľastom má nepochybne čaro. Keby to niekomu náhodou nestačilo, nosí so sebou černošského liliputána a basistku na dôchodku s námorníckymi tetovaniami. V prvej časti, kde bol mladší a jeho šarm uveriteľnejší, si paradoxne za sex občas aj platil. A žena, ktorú zbalil, mala úchylku na uniformy. Tu už sa však musí jednať o vianočný zázrak. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

skoro stejny jak jednicka..takovy proste cool vpohode...jak ten kokot de poprve do prace a de si pro oblek santy a vlepi granat ty babe jak mu dava ty hadry :D:D a nebo jeste sem chcal jak domlouval sexik tomu neschopnymu,tlustymu zmrdovi a ta negrice na nej na to ti seru debile posledne sem nemohla 2tejdny sedet jak me bolela prdel di do prdele :D:D skvela sleha ! o vanocich si to davam k cukrovi oba dva! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton stejně výborný jako v jedničce, Tony Cox to samý, Christina Hendricks naprosto úchvatná (na to, kolik jí je), Kathy Bates (resp. její postava) mě tam spíš srala, a Brett Kelly je prostě něco neuvěřitelnýho - ten tlustoprd vypadá jako mladší verze Milana Fridricha a jeho vzhled mě prostě fascinuje - scéna, ve které zpívá sólo na vánočním koncertě, je neuvěřitelně vtipná. Celkově to byla fakt sranda a naprosto perfektní závěrečné rozuzlení podle mě možná i překonalo konec jedničky. Film, který mě zvládl pobavit i dojmout - u mě dobrý. P. S. Český název "Santa je (pořád) úchyl" je prostě debilní a zavádějící, titulní postava žádný úchyl není. Nevím, co bylo potřeba měnit na Bad Santa (2). Některé filmy jdou u nás někdy do kin pod původním názvem, ačkoli by šel v pohodě přeložit do češtiny (The Boy, Love, Room...), u jiných musí distributor za každou cenu vymýšlet název, který ten původní "překoná" (Pozdravy ze spermabanky, Vzkříšení démona, Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek...) - obojí nechápu. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jednička je pro mě skoro kultovní záležitostí, která má šmrnc, vulgární, ale ještě únosný humor a k tomu vánoční kouzlo, které tomu dodává ten malý tlouštík. Dvojka už je víc trapná než vtipná. Už po 10 minutách mě to začalo nudit a celý film se nesl v podstatě ve stejném duchu. Hrozně velká blbost a nebýt Billyho Boba Thorntona, asi by se na to dívat nedalo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)
  • Brett Kelly (Thurman Merman) musel kvůli natáčení filmu přibrat přibližně 19 kg. Při natáčení jedl především sendviče s uzeninou a hlavně díky nim se dostal na požadovanou hmotnost. (MessiM)

Reklama

Reklama