Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Knižní origin malého poseroutky naprosto miluji, i když mi bude za pár měsíců 20, stále hltám další pokračování. A dávné zjištění, že se můj favoritní knižní hrdina dočkal i filmové podoby, mi vykouzlilo obrovský úsměv na tváři. Potěšilo, že se zde tvůrci snažili držet knihy, ale samosebou na ní nedosáhli. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dobrá, pohodová rodinná komedie s dobře hrajícima děckama, se sympatickým looserem, který je občas až moc looser na to, jak vypadá. Nepochybně i tací jsou, takže ano, dá se to v pohodě sledovat, dětem pustit a i dospělým doporučit (jasně, za podmínek, že mají rádi americký rodinný film, nebo hledají takový film, na který by se podívali společně s dětmi a neutrpěli újmu). ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Jeff Kinney je kouzelník v tom, že i to nejtrapnější a nejnaivnější dokáže udělat bestsellerem. Thor z toho, ale udělal klasický béčkový rodinný snímek skoro o ničem jiném než, naivnosti a trapnosti. Gordon by mohl být velmi nadějný herec a neříkejte mi, že když už kniha je bestseller, tak film by nemohl být také (viz Pán prstenů, Harry Potter). Jediní herci, který byli ve filmu normální byli Gordon, který se alespoň snažil, Moretz, která svou hereckou dokonalost ukázala již několikrát a Zahn, který byl nejlepší otec v jakémkoliv béčkovém rodinném filmu. Celkově - Režie: 2, Scénář: 3, Herecké výkony: 1, Námět: 1* ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

jak já miluji tyhle infantilní blbé komedie pro smrady. Nejzábavnější knižní série dostala filmovou adaptaci, rovnou celou triologii [čtyřku neuznávám], které se přes své ikonické scény staly skvělým gilty pležr, a herecké podání Grega nebo debílka Rowleyho sedí jak prdel na hrnec. Postavy jsou tak otravné, hnusně americké ale Murphyovsky absurdní, až je to kulervoucně skvělé. Konečně jsem pochopil zadání film podle knižní adaptace.. // giltypležr 🖤 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripominalo serial Wonder Years zasadeny do sucasnej doby. Ten bol vsak neporovnatelne lepsi. Technicky je to zvladnute pomerne dobre, Zachary Gordon a Chloe Moretz nedostatkom charizmy rozhodne netrpia ale vo vysledku sa jedna len o klasicky otrepanu pribehovu sablonu so striedanim vkusnych a menej vkusnych scen. Taky neskodny rodinny priemer ktory vylozene nenastve, ale ani nicim neprekvapi. Film na jedno pozretie. 50% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Rowleyho mámu si zahrála jeho skutečná máma. (HellFire)
  • Mezi původní literární předlohou a snímkem je možné zaznamenat několik rozdílů. Například postava Angie Steadman (Chloë Grace Moretz) se v knize vůbec neobjevuje. (stepnicka)
  • Keď sa tvorcovia rozhodovali, kde natočiť film, hľadali "perfektné americké mesto." Našli ho nakoniec v Kanade. (megajalec)

Reklama

Reklama