Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Recenze (369)

rebel2009 

všechny recenze uživatele

Americká slátanina plná klišé, jen se divim, že tam neměla štěk Cameron Diaz, která poslední dobou spadla ze svého standardu, ale jo po desátem pivu je to koukatelné.... ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Jako takhle. Mohlo to být klidně o 20 minut kratší a velmi by to pomohlo. Hlavně jsem si říkal, že bych asi dopadl stejně. Bylo tam pár výborných vtipů, takže lepší tři. ()

Monika95 

všechny recenze uživatele

Týden volna z manželství - možná dobrý nápad, možná blbost. Když se nad tím zamyslíme, možná bychom někdy dát partnerovi tu možnost volby, volnost, prázdniny z manželství... jak by to dopadlo? :) ()

Reklama

Reklama