Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (370)

Parlay 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komediální oddychovka, kterou je třeba ocenit už jenom pro minimální výskyt trapných a nevkusných momentů, což lze v případě bratří Farellyových bez nadsázky označit za husarský a chvályhodný kousek. Po většinu stopáže se hláškuje jedna radost a všemožné chlapácké patálie mají vtip a šmrnc (golfový vozík by rozesmál i Šíleně smutnou princeznu). Jen se nemohu zbavit dojmu, že Owen Wilson se při natáčení zřejmě necítil zcela ve své kůži, a to už jenom z toho důvodu, že tu údernější polovinu ústředního dua zcela bez diskusí představuje Jason Sudeikis. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co jsem vlastně čekal? Zestárlej Owen s nesympatickou partičkou kamarádů, kteří mají budit dojem, že takový jsme i my. Ale no tak. Jméno Sudeikis se zapsalo na černou listinu. Byl jsem na vážkách jestli je to komedie, protože jsem tam moc vtipů nepostřehnul. No vlastně si nepamatuju žádnej. A rozhovory ústřední dvojice byly opravdu dementní. Naštěstí to docela utekllo a na líné odpoledne mi to stačilo. Ale na závěr romantické udobření. Má duše si z toho ublinkla ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Strašná pi..vina. Přestárný Owen Wilson s ještě slizštějším Jasonem Sudeikisem. K tomu dvě ani né moc pěkné herečky jako jejich manželky. Příběh? - Tam nějaký byl? Takže nic. Humorné tam taky nic nebylo. Leda tak ve snu. A proboha, co v takové blbosti dělal Tyler Hoechlin to nechápu, tomu víc sluší být pohledným vlkodlakem, kterému slovo úsměv nic neříká. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Bratři Farrellyové se rozhodli přijít s další komedií. Co od ní čekat? Nic. Týden bez závazků je nudná plochá podprůměrná podívaná, která se ani nesnaží o trochu invence či inteligentního humoru. Vše obstarává rutina, humus a nezáživnost, podpořená nevýraznými a nesympatickými herci. Navíc veškeré pozitivní prvky zabije naprostýma WTF na konci. Prostě a jednoduše špatný film který se snaží být víc než je a moc mu to nejde. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě povedená komedie, hlavně první hodinka je velice svěží zábava. Jako nejlepší část považuju den 1 s golfem a sušenkama, to byla šleha. Je ale škoda, že se ta tendence neudržela a ke konci je to bráno možná až moc na vážno a spadá to do běžné americké romantiky. Taky si myslím, že mohly být více rozvedeny jednotlivé dny, když už se počítaly, protože tam šlo vymyslet neomezné množství dalších gegů a tvůrci se mohli razantněji vyřádit. Rozhodně jsem se ale nenudil. 3,5*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama