Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No je to komedie od Farrellyu, takze jsem cekal demenci a tu jsem skutecne dostal, ale zaroven to je hodne vtipna komedie. Hlavni dvojka trotlu tak dlouho mele o kozach a okoukava zenskejm zadky, az jim daj manzelky tejden volno, aby si delali, co chtej. Samozrejme to dopadne uplne jinak, nez jejich kecy o tom, jak budou klatit stovky zenskejch. Rozjezd filmu je naprosto ultimatni, hlaska strida hlasku a dvojka Wilson - Sudeikis jsou docela v pohode hovada. Skoda, ze s pribejvajici stopazi uz filmu trochu dochazi dech i napady a sem tam se tak dostanou ke slovy nejaky nechutarny typu srani, ale aspon vyvoj deje neni uplne predvidatelnej. Ale vetsinu casu se je furt cemu smat a i kdyz to opravdu neni nejakej vrchol inteligence, zatim bych to zaradil mezi jeden z letosnich nejvtipnejsich filmu. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda filmy, které z dospělých chlapů dělají věčné kluky, co sami nic nezvládnou a musí mít rozumné ženy za zadkem, aby je životem postrkovaly správným směrem. Klišé a stereotypy se sice v komedii využít dají, ale měla by nabídnout něco víc, aby byla vtipná. Tenhle snímek něco navíc nabídl. Jenomže jen kluzký a nechutný humor a to doslova. Jakože vtipné jsou tam scény se sra..m na golfovém hřišti nebo průjem v koupelně. Nikdy více. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Moc vtipné to nebylo, ani tak zajímavé to nebylo... v podstatě bylo od první minuty jasné, jak to skončí, ale budiž. Zase to nebyl úplně zbytečný příběh a zajímala by mě rozvodovost po shlédnutí tohoto filmu.. protože víme, jak by to dopadlo ve skutečnosti asi, že :). Na konec ještě musím zmínit, dámy, že nám to tedy přálo. Už jsem v tom filmu upadla téměř do apatie, když v tom do toho vběhl velmi obdařený nahý černoch... tak to bylo odvážné :D no a oproti tomu chlapík se zmenšeninou penisu.. jo, tak to mě pobavilo :D No a, pánové, na konci se tam do půl těla svlékne krásná žena a ukáže prsa, tak to zkuste vydržet. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komediální oddychovka, kterou je třeba ocenit už jenom pro minimální výskyt trapných a nevkusných momentů, což lze v případě bratří Farellyových bez nadsázky označit za husarský a chvályhodný kousek. Po většinu stopáže se hláškuje jedna radost a všemožné chlapácké patálie mají vtip a šmrnc (golfový vozík by rozesmál i Šíleně smutnou princeznu). Jen se nemohu zbavit dojmu, že Owen Wilson se při natáčení zřejmě necítil zcela ve své kůži, a to už jenom z toho důvodu, že tu údernější polovinu ústředního dua zcela bez diskusí představuje Jason Sudeikis. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama