Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Komedie typu American Pie, která má všechny pro i proti zcela odpovídající žánru. Fekální humor, sprostá slova, sex, sex, sex... Zároveň si ale v této přiblblé komedii poslechneme mnoho postřehů z manželského života. Nedělám si iluze, že někdy alespoň zdánlivě pochopím americký styl života, jedno ale mají všichni chlapi společné. A o tom především je v této komedii řeč. Myslím, že nejvíc se budou smát padesátníci, ti už rezignovali. Čtyřicátníci žijící v manželství se zasmějí, zamyslí a chytnou lehkou depku, a ostatní...ty to nebude asi bavit vůbec. Ale já úplně vidím svý vrstevníky, když dostanou volno od starý a slintaj při pohledu na každou servírku...(a mě to asi taky čeká)... mnoho věcí je tu ze života, a kdo to popírá, onanuje ještě dnes...70% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě povedená komedie, hlavně první hodinka je velice svěží zábava. Jako nejlepší část považuju den 1 s golfem a sušenkama, to byla šleha. Je ale škoda, že se ta tendence neudržela a ke konci je to bráno možná až moc na vážno a spadá to do běžné americké romantiky. Taky si myslím, že mohly být více rozvedeny jednotlivé dny, když už se počítaly, protože tam šlo vymyslet neomezné množství dalších gegů a tvůrci se mohli razantněji vyřádit. Rozhodně jsem se ale nenudil. 3,5*. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co jsem vlastně čekal? Zestárlej Owen s nesympatickou partičkou kamarádů, kteří mají budit dojem, že takový jsme i my. Ale no tak. Jméno Sudeikis se zapsalo na černou listinu. Byl jsem na vážkách jestli je to komedie, protože jsem tam moc vtipů nepostřehnul. No vlastně si nepamatuju žádnej. A rozhovory ústřední dvojice byly opravdu dementní. Naštěstí to docela utekllo a na líné odpoledne mi to stačilo. Ale na závěr romantické udobření. Má duše si z toho ublinkla ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S režírováním brášků Farrellyových to jde víc a víc z kopce. Demence a nechutnosti zůstaly, fajn, ale ty poslední filmy jsou už totálně bez nápadu i bez humoru. Za týden se dá o***** celý basketbalový družstvo (ideálně juniorek), ale tady si nikdo pořádně ani nevrzne a těch pár záběrů do rozkroku Ira a černocha mě jako chlapa zrovna moc nebere. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No je to komedie od Farrellyu, takze jsem cekal demenci a tu jsem skutecne dostal, ale zaroven to je hodne vtipna komedie. Hlavni dvojka trotlu tak dlouho mele o kozach a okoukava zenskejm zadky, az jim daj manzelky tejden volno, aby si delali, co chtej. Samozrejme to dopadne uplne jinak, nez jejich kecy o tom, jak budou klatit stovky zenskejch. Rozjezd filmu je naprosto ultimatni, hlaska strida hlasku a dvojka Wilson - Sudeikis jsou docela v pohode hovada. Skoda, ze s pribejvajici stopazi uz filmu trochu dochazi dech i napady a sem tam se tak dostanou ke slovy nejaky nechutarny typu srani, ale aspon vyvoj deje neni uplne predvidatelnej. Ale vetsinu casu se je furt cemu smat a i kdyz to opravdu neni nejakej vrchol inteligence, zatim bych to zaradil mezi jeden z letosnich nejvtipnejsich filmu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama