Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si myslel, že už mě nemá šanci vůbec nic překvapit. Viděl jsem obří chobotnice, zombie vodníky, vraždící rajčata, Teletubbies i Turecké hvězdné války, ale tohle teda ještě ne! Mega Piranha se naprosto vymyká - a neříkám to jenom v takovém tom krátkodobém údivu nad libovolnou sračkou, kterou jsem viděl naposledy a mám ji tak v živé paměti - ne, tohle je opravdu něco nevídaného. Přestávám si myslet, že Asylum je bandou neschopných neumětelů. Mnohem spíš jsou to tvůrci, kteří jednou budou v určité fanouškovské filmové subkultuře velmi slavní a budou se těšit kultovnímu statusu. Díky filmům jako Mega Piranha. ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznání aneb malý přehled odpadové kultury.¬         To, co neutajíš, přiznej včas — než toho využijí tví nepřátelé. To dělá každý rozumný člověk. Je to také důkaz, že mezi politiky nejsou rozumní lidé zastoupeni ve viditelném počtu — všimněte si, že žádný politik ještě dopředu nepřiznal něco, co ho potom položilo, když toho využili jeho nepřátelé…¬                 Přiznávám tedy… svou slabost pro filmová díla, která neměla spatřiti podle kritiků světlo světa — pro díla odpadová. Vytvořil jsem si v rámci této skupiny několik podskupin, při čemž ve skupině !A jsou odpadové skvosty (odpady exponenciální, odpady zvláštního svérázu a kouzla) a ve skupině !C jsou odpady obyčejné, veskrze nudné, nenápadité, odpady zbytečné.¬                 Megapiraňu byl jsem nucen zařaditi, žel, do !C. Už od začátku filmu jsem to věděl, až do konce nedošlo ve směru kvality k žádnému, sebemenšímu posunu. Jediné, co bych mohl vyzdvihnouti, napadá mi, je zvlášť výrazná chabota filmových triků, předčící s přehledem velkou většinu odpadových děl.¬                 Jakkoli vám tedy nemohu doporučiti Megapiraňu ze céčkové odpadové, neodolám, abych vám, mňam, nedoporučil několik úchvatných počinů áčkové kategorie, abyste se mohli i vy přesvědčiti, že i odpadová díla mohou býti při své bezvýznamnosti hodnotnými kousky. Odklikejte, odshlédněte, a dejte mi vědět, jak se vám líbila.¬¬¬                 Megažralok versus Kolossus (2015)¬                 Monstrum z hlubin (2013)¬                 Žralokonádo 1 (2013) (Poznámka: Dobrá jsou Žralokanáda 1 až 3, dále ne třeba sledovati.) ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Za opovážlivost natočit tendle hnus s tak odpornyma ... no vlastně to ani nejsou triky. Jedinou hvězdu dávám za to, že lidi maj tu kuráž todle natočit, protože to je tak odporný "film", že to ani není možný. Jak někdo může natočit, jak scénáristicky, tak režijně a vlastně jakkoliv jinak protože todle je hřích tohle udělat. Brutální film, který je k zasmání nejvíce ideální. ()

Pajky3 odpad!

všechny recenze uživatele

Co člověka vede ke sledování takového skvostu? Prozradim, recese, dva spoluhráči a flaška rumu. Snažim se, opravdu se snažim najít něco, co na tom bylo k zapamatování. A jediný co mě vlastně napadá, je to, že jsou tam použitý stejný zaběry jako v Megasharkovi. Treasure Island Rulez. A jestli jsem Megažralokovi a obří chobotnici dal jednu hvězdičku, tak tohle je zhruba tak o tři až čtyři slabší. A ty hlášky, z těch snad ani nebudu moc usnout. Tohle byla opravdu ztráta času. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Už ze začátku filmu, když jsem viděl ty triky a efekty, tak jsem si řekl že na rok 2010 by už filmy snad mohly mít úroveň, ale tohle? Je pravda, že ono se od nízkorozpočtovýho filmu nedá čekat nic extra, ale tohle je fakt síla. Piraňa si v klidu plave s vrtulníkem v hubě? Skáče z vody na baráky a ničí město? Stupidní trapárna, která mě ale ovšem pobavila, proto ta jedna hvězdička, jinak to bude asi bezkonkurenční odpad a další zrozená americká hovadina. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama