Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jídlo je vášeň, hra i zábava! Známé osobnosti, jak je neznáte! Kulinářská soutěž pro dvě tříčlenná družstva a tři tolerantní porotce. Moderátorka a gurmánka Halina Pawlowská uvádí pořad pro všechny, kteří rádi jedí a o jídle také možná něco vědí. (TV Barrandov)

Recenze (18)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Uzři, pozři, vytři... . . . Další celebřitní střikárna, ejhle vepřové hlavy poplácávající se s madam Wepřoffskou, hotová šoupissnic (j)elita... °-( . . . Za neustálého míchání vylévejte do hajzlu... %-[.. - - - - - (Nahlédnuto třikrát a dost a víc už rači nic na >barandoffské psychovizi< , hodnocení 166., komentář zde vrhlý jako od stolu čtrnáctý - 14.7.2011) ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla by banánová velryba odmítnout nabídku moderovat pořad o žrádle, zvlášť když na sebe hodí co nejuplejší hadry, aby byla její postavička jak labutička na kameru viděti? Myslím, že je odpověď na tuhle otázku jasná, stejně jako na to, jaké hodnocení tomuhle skvostu dám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl Halinu Pawlowskou, měl jsem vždycky po chuti. Nějak mi osobně neublížila, občas jsem se na ty její Banánové rybky i podíval, ale když už je pořad o žrádle a ona před kamerou, nějak jsem to prostě nedokázal strávit. Inu další klasická „perla“ z dílny hnojařské TV Barrandov. Ta nám tu žumpu plní poctivě již několik let a jak se zdá, má zřejmě neomezené zdroje… ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

"Takový tip pořadu si nezaslouží ani hodnocení. Přišel jeden velký černoch a udělal prásk!"....Kamil Novotný, 5% ()

dainio 

všechny recenze uživatele

S kulinářskými pořady se v poslední době roztrhl pytel. Prostři pro tři rozhodně není pořad na odpad ! Halina opět glosuje a porota ve složení Konvalinková, Šmoldas a šéfkuchař si myslím, že určitě není špatná. Zábava je určitě taky, takže bych dal takové ***. ()

Dubron odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné světlé chvilky zajišťuje pan Šmoldas, ale vydržet u pořadu po celou dobu jen kvůli těm 2 minutám, co se mihne na obrazovce, je nadlidský výkon. ()

Reklama

Reklama