Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Solídna vec. Ten svet v ktorom sa to odohráva je super. Ale seriál nemá takú kadenciu vtipov ako som dúfal. Napriek tomu sa mi páči brutalita s akou sa tu všetko rieši. Určite to nesadne každému. A aj tomu, čo to sadne musí byť jasné, že sa nejedná o geniálne dielo. Tvorcovia mali dosť priestoru z toho vytrieskať viac. Napriek tomu raz za čas sa tu nájde nejký brutálny vtip, ale celý serál je mne osobne sympatický. Odporúčam hlavne tým, čo minulujú kreslený čierny humor a už sa hľadajú niečo ďalšie po South parku, Simpsonovcoch, Family Guyovi a podobným. Ugly Americans je síce o triedu horšie a ale stále nadpriemer. Jediný seriál kde je moderátor riť. 75%. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Některé epizody jsou dobré, jiné vařej z vody. Což o to, animace je dobrá i nápad s různýma hrdinama z hororů, ale podle mě to nefunguje dohromady. Nejpovedenější jsou podle mě scénky před úvodníma titulkama, který většinou parafrázujou nějaký kultovní film a uvozují tak celou epizodu. Asi nejvíc mi chybí nějaké vysvětlení, proč je najednou na světě člověk, zombie (mmch přítelkyně Marka je asi nejlepší postavou v seriálu - pekelně přísná potvora), ďáblíci, kouzelník, ptakočlověk, upír a pak celá další řada mutantů z praxe sociálního pracovníka. Za mě jde o dobrej pokus, ale vzhledem ke kolísavosti jednotlivých epizod, jde jen o lehce nadprůměrnej seriál, jehož druhou sérii si ráda odpustím. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Satira na americkú integračnú politiku v hororovom šate. Geniálne a vskutku nápadité vtipy a gagy sa tu nájdu. A čím viac hororov a sci-fi béčok poznáte, tým viac sa budete zrejme baviť. No na druhej strane mi nie vždy humor sedel a niekedy som sa nudil, resp. som sa vôbec nesmial a neprišlo mi to vtipné. Keď si to spriemerujem tak sú to jasné 3*. ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Já většinou opravdu neholduju sprostému humoru, ale Ugly Americans mě dostal totálně na lopatky. Seriál, který si nebere naprosto žádné ale opravdu žádné servítky. Cokoliv, co vás napadne, se může v seriálu objevit jako postava a cokoliv, co znáte, může být v seriálu úplně opačně. Záležitost, která si rozhodně zaslouží šanci. Je mi jasné, že to není ten správný šálek kávy pro každého, ale zkusit byste to měli. ()

Juick 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seriálu jsem se dlouho vyhýbal, vzhledem k tomu, že je to animák a těch jsem byl poslední dobou přejeden. Ale už po prvním dílu mi bylo jasné, že to bude jízda. Dvě série jsem smlsnul jak malinu a musím říct, že sledovat Ugly Americans je parádní relax, kde můžete vypnout mozek a užívat si hromady nesmyslů, které se na vás valí z obrazovky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama