Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V tomto filme sa odohrávajú veci, podľa ktorých by asi väčšina režisérov nakrútila nejakú maximálne serióznu (art) drámu a zrejme by nechýbala minimálne jedna vražda. Prípadne z toho mohol vzniknúť interslasher dvoch rodín. Lenže tu sa snaží scenárista a režisér vyhrotený námet nacpať do klasickej good feeling americkej indie krátkej záležitosti a nejak mi to v konečnom dôsledku nesedelo. Film je ale najmä o schopnosti odpúšťať a schopnosti si uvedomiť, že v živote sa odohrá proste všeličo a aplikácia morálky na naše životné rozhodnutia vždy tak úplne nefunguje. I keď práve v tomto prípade som si hovoril, že je tak nejak jasné, kto je tu hajzlík a kto obeť. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekala skutečně dlouho a čekání se naštěstí vyplatilo :-).Leighton Meester, Adam Brody a Hugh Laurie excelovali a nejen oni, ale režie vše skvěle dala dohromady. Zajímavé jak za rozpadem jednoho společenského celku může stát taková "prkotina". Dost možná jsem hodně zákeřný člověk, protože sama bych u takových trapných záležitostí s rodiči pěnila vzteky, ale u filmu jsem se opravdu královsky pobavila. Na závěr: "Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon." ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nebýt náhodného setkání s The Oranges, nikdy by mi mě asi neposedlo zalíbení k Leighton Meester. Ani teď, v dávných vzpomínkách, nevnímám tohle nevinné drama jako nikterak hlubokomyslné, Hugh "Dr. House" Laurie byl ovšem právě po jejím boku přesvědčivý a seděli k sobě příjemně, i přes onen věkový rozdíl, který je hlavním nástrojem filmu. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Někdy nestačí věci udržovat v zajetých kolejích. Někdy potřebujete ke štěstí udělat něco, co se zdá být špatným rozhodnutím. Jak moc sobečtí můžeme být při hledání štěstí? Aneb Leighton Meester a Hugh Laurie jsou podivně pravděpodobný pár, který nevyzní směšně ani na moment. Film se silným obsazením, hezkým soundtrackem a náladou, která mi jednoduše sedla. Někdy musíte strhnout dům, abyste uviděli Měsíc. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ethan nám tu zazpíval tu nejlepší vánoční písničku aneb Nina, Nina, I'm sorry i've cheated on you. Ta všude přítomná vánoční atmosféra mě taky okouzlovala....jak Paige přejížděla autem sněhuláky a umělé soby...krásné Vánoce. Taky ideální se na takový film dívat před Velikonocemi, i když možná, že vzhledem ke sněhu i trochu adekvátní:) Jinak krásná trochu sarkastická "vánočno-díkuvzdání" komedie s kapkou dráámy a především výborným nekulhavým Hughem Lauriem, skvělou podvedenou, trochu rozmazlenou a hlavně trochu mrchou Leighton Meester, a ještě se tu objevil i fešný Adam Brody, i když jen omezeně v roli takového trochu uťápnutého mladého bussinesmena. No a Catherine Keener a Allison Janney nám předvedly skvělé matky naprosto opačného smýšlení. Popravdě nejméně sympatická osoba mi přišla ta dcera Vanessa - pěkně rozmazlená, i když se tak mermomoci snažila nevystupovat. Takže doporučuju všemi deseti, skvělý film o naprosto typických rodinách. Ta závěrečná scéna hádky každého s každým, kdy se tam připlantali doslova všichni neměla chybu. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v New Jersey, tak jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte New York. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama