Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

Fr 

všechny recenze uživatele

...A KAŽDÝ MUŽ MUSÍ ZBLEDNOUT PŘI SROVNÁNÍ S OSLNIVÝM PESTRÝM PROGRAMEM, KTERÝM JE ARTHUROVA SPOLEČNOST..... /// Pohádka (?) o tom, jak nesmírně bohatej, štědrej a dobrosrdečnej alkoholik, jehož život je fraškou (ale zajímavou!), našel štěstí u chudý dívky. R. Brand tyhle hýřící týpky zvládá. Také sympatická ,,Mary Poppins v přechodu“ - H.Mirren, přispěje svoji troškou do mlejna. Baví mě jeho výstřednosti, jejich slovní eskapády. Trochu štve ta romantická slaďárna (FŮJ!!!), ale co, tak to ve skutečným světě, kde jezdí batmobil chodí. Dám 4*, protože jsem se bavil. Jinak nečekejte víc než (lehce upravený???) remake (kterej šel mimo mě) a film o nezodpovědným chlápkovi, který se nakonec polepší a najde lásku. (Tak že by proto?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že peníze vytvářej radost, vzrušení, akrobaty, PEZ hlavy a .... . 2.) Dokázal bych skočit do postele se třemi evropskými princeznami najednou a nic si pak nepamatovat. (Ani to, že jsem 2 pozvracel a u tý třetí mi selhal močový..... no to je jedno...). 3.) Převlíkám se za Batmana a můj řidič je Robin (jako převlečenej...). 4.) Zjistím, že VŽDYCKY to jsou ty nenápadný! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem neviděl a tak nemohu srovnávat a vlastně je asi dobře, že ani nemohu, protože bych se s hodnocením dostal někam, kam nechci. Tenhle prvoplánovitý moment spatřil světlo světa asi jen proto, že zrovna neměl někdo, co na práci. Je tu pár vtipných momentů, ale ve výsledku herci, režisér ani diváci neví "o čem" vlastně látka je. A to je kámen úrazu. Díky tomuto problému divák sleduje pouze sérii skečů, které ale ve výsledku ani nedokáže vhodně provázat chabá a předvídatelná dějová linka. Až mě zaráží, že v téhle mainstreamové a trochu pokleslé komedii spatříme Helen Mirren. A tak jediné, co nám zbývá je těch pár vtipných momentů Russella Branda, které ale nejsou světlem na konci tunelu, protože tenhle tunel je jen a jen temnou dírou bez paprsku originality a invence. ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě celkem vtipná komedie o jednom rozmazleném milionáři, který bez své chůvy a peněz od maminky není schopný téměř ničeho, tak se maminka naštve a řekne, že se musí oženit, jinak o všechno přijde. Pěkně obsazený film, bavil mě hlavně taťka Arturovy nastávající, takového psychopata bych v rodině vážně nechtěl. :-) ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Komédia s čitateľným dejom, ktorej individuálny úspech alebo neúspech je postavený na tom, či človek Russella Branda ako herca toleruje alebo nie :) Mne osobne nevadí, ale musím povedať, že štýl filmu Get him to Greek mu sedí oveľa lepšie. Pozitívum je však to, že obsadenie dopĺňajú aj Helen Mirren a Jennifer Garner a tak to po hereckej stránke zanecháva kladné dojmy. Priebeh deja je však dopredu jasný a žiadne prekvapenia sa nekonajú, ale situácie sú častokrát vtipné práve vďaka zaujímavému vzťahu R.Branda a H.Mirren, ktorý funguje výborne a tak hoci je jasné kam dej smeruje mnohokrát sa nájde spôsob akým sa jednotlivé situácie "vymknú kontrole" a prinesú niečo fresh a funny :). Škoda len, že okrem hercov v takomto zložení je už všetko ostatné okolo toho okúkané a priehľadné. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Peter Baynham / Story by Steve Gordon / Based on Arthurby Steve Gordon | Hudba: Theodore Shapiro, Mark Ronson | Produkcia: Larry Brezner, Kevin McCormick, Chris Bender, Michael Tadross | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warner | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržba: 47,787,943 $ || ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)
  • Je to již podruhé ve dvou letech, co byla postava původně ztvárněna Johnem Gielgudem v moderním remaku přepsána na ženu a obsazena Helen Mirrenovou. Gielgud hrál v Prospero's Books (1991) pana Prospera, zatímco Mirrenová si zahrála paní Prosperovoou ve filmu The Tempest (2010). (FFilipCZ)
  • Arthur (Russell Brand) se ve filmu zmíní, že jeho otec zemřel ve 44 letech. Jedná se o poctu Stevu Gordonovi, režisérovi původního filmu z roku 1981, který také zemřel ve svých 44 letech. (Avalon820)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama