Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Strašně mě tu překvapil Radcliffe, kterej sem myslela, že prostě umí zahrát jen Harryho Pottera za brejličkama. Musim říct ,,klobouk dolů", s jakou lehkostí, bezprostředně zahrál zamilovaného kamaráda. Vtipnej, přirozenej, ačkoli trošku by měl vylézt na sluníčko, je bledej jak kdyby zrovna spatřil v sobě Voldemorta. Jinak fakt super filmek, milej, dospělej, ale lehce koketující s pubertální nerozvážností. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodně svěží vítr na poli romantických komedií překypující originálními nápady. V rámci komediálních vložek je pro mě pád z okna jedním z vrcholů. Celá pasáž začne celkem nevinně, pak se z ničeho nic neskutečně vyhrotí a následuje komické finále. Dlouho jsem si u tak vypiplaných scén nemlaskal jako tady. Chemie mezi ústřední dvojicí funguje, Zoe je roztomilá a dialogy chytí za srdce i zaryté cyniky. Na Allanovu svatbu bych šel hned a hlavně bez donucovacích prostředků, které jsou k tomu normálně potřeba. Bohužel si nejsem jistý, zda tvůrci počítali s tím, že film bude pro jistá hovada sloužit také jako precedens k dělání do zadaných holek. Ale co si budeme povídat, kdyby zadané nebyly, tak za to asi nestojí, není-liž pravda? Kvůli své lenosti jsem s touto aktivitou před lety skončil, některé si totiž hrají na jeptišky i pár týdnů (???), ale právě tady jsem si uvědomil, jak moc je to vlastně zábavné a napínavé zároveň. Něco mi říká, že se východočeský Ryan Gosling brzy vrátí do této zvrácené hry plné naivních kluků a znuděných holek. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, jejíž hlavní devizou jsou sympatičtí herci v hlavních rolích a to, že působí vcelku přirozeným dojmem, vyhýbá se trapnostem a nabídne pár skutečně zajímavých dialogů. Kromě romantických pasáží i slušně pobaví, takže bez problémů splňuje žánrové požadavky. Zoe Kazan role Chantry sedla dokonale. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Po pár minútach sa na mňa začalo odrazu sypať toľko cukru, že už som len čakala, kedy ma to prestane baviť. A ono neprestalo. Taký ten trochu iný film, ktorý sa snaží vybočiť zo zabehnutých koľají a zároveň má aj dostatok tých typických vecí, ktoré máme radi. Osviežujúce, vtipné a keďže som sa pristihla, že sa urputne snažím odôvodniť si 4. hviezdičku, jednoducho ju dávam :) Skvelý Daniel Radcliffe a Zoe Kazan. ()

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Možná, že to ty svíčky všude okolo... Ale přísahám, že jsem chtěl pouze zahnat kouř z cigaret. A třeba za to může prostě jen Daniel, i když tentokrát nechal rohy doma na věšáku. Nebo mý vystydlý kafe, ze kterýho stoupal podivnej dým. A vůbec, je to celé takové hloupé. Naivní. Asi se mi to ve skutečnosti ani nelíbilo... Nebo jo. 5* ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Počas nakrúcania v Dubline strávil Daniel Radcliffe večer na párty s futbalistami Dublin Minor Gaelic v dome, v ktorom oslavovali víťazstvo na All-Ireland Minor Championship. Avšak ďalšie ráno bol na pľaci o ôsmej. (Mathew234)
  • Pôvodne boli do hlavných úloh obsadení Casey Affleck a Mary Elizabeth Winstead, ale filmári neskôr rozhodli, že by mali obsadiť mladších hercov. Preto je trochu ironické, že Zoe Kazan, herečka, ktorá nahradila Mary Elizabeth Winstead, je v skutočnosti staršia ako Winstead. (Mathew234)

Reklama

Reklama