Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Možná, že to ty svíčky všude okolo... Ale přísahám, že jsem chtěl pouze zahnat kouř z cigaret. A třeba za to může prostě jen Daniel, i když tentokrát nechal rohy doma na věšáku. Nebo mý vystydlý kafe, ze kterýho stoupal podivnej dým. A vůbec, je to celé takové hloupé. Naivní. Asi se mi to ve skutečnosti ani nelíbilo... Nebo jo. 5* ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ninety nine per cent honesty is the foundation of every relationship... so bloody true! --- Kecka Wallace by se uživil daleko spíš jako stand-up komik než coby tahoun jinak sotva vyčnívající romanťárny. Jako pěst naoko tam občas působil, fakt že jo; a přitom se ani žádný "protiklady se přitahují" nekonalo. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Uvolněná studie vztahu mezi mužem a ženou, s věčně nezodpovězenou otázkou - má přátelství šanci ustát svoji výchozí pozici? Tak to by mě taky zajímalo... A i když ani další z pokusů o jednoznačnou odpověď nevyšel, díky příjemným konverzantům a vcelku vtipným promluvám se zklamání nekoná, ač koncem jsme se už malinko protrapnili, což lze přičítat vedlejšímu účinku žánru, takový desátek na oltář romantiky... Daniel Radcliffe je každým dalším filmem přesvědčivější (jen pokud by své pokusy o široký úsměv chtěl uplatňovat častěji, radila bych konzultaci s čelistním chirurgem) a na Zoe Kazan si teprve zvykám, ale mám obavy, že pokud dramaticky nezmění svůj projev, dřív, než si ji stačím oblíbit, nebudu jí moci vystát. Jinak - to by člověk nevěřil, kolik výkalů měl Elvis Presley v tlustém střevě, když zemřel... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprostá pohodovka. Na nic nehraje, je milá, vkusná, s naprosto skvělou muzikou. Prostě ukázka dobře napsané, zahrané a zručně zrežírované komedie. Daniel byl sladce roztržitý a Zoe, ta kupodivu hrála celkem normálně a přirozeně. Dohromady spolu tvoří ten naprosto ideální pár, co se ze začátku jen kamarádí. Ale jeden nikdy neví, jak to nakonec celé dopadne, že ano? Přece jen,co kdyby..... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zatímco podivná Zoe Kazan mi ve filmu sedla, Daniel Radcliffe je pro mě nevěrohodný. A to mu tolik sedly horory jak Rohy, tak Žena v černém. Ne, podle mě by Daniel neměl točit dětské filmy ani romantické snímky. Ten kluk má prostě divnej kukuč. Jinak What if jako film o tom, co by bylo, kdybyste ve svých vztazích byli upřímní, funguje. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Hneď na začiatku filmu, presnejšie v čase 00:01:58, si Daniel Radcliffe štrngne uzavretou fľašou piva (je jasne vidieť vrchnák od piva), no v zápätí je vidno, ako pije z otvorenej fľaše. (Marry94)

Reklama

Reklama