Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po nešťastnej autonehode skupinka mladých ľudí upadne do spánku. Keď sa preberú k životu, je ich o jedného menej. Z cesty je vidieť na starý dom. Dostať sa k nemu dá len cez kukuričné pole. Všetci sa zhodnú, že ich nezvestný priateľ musí byť práve tam. Rozhodnú sa k domu dostať. Dom a kukuričné pole okolo však ovládajú temné sily. Každý kto sa raz v jeho poli stratí, stáva sa jeho "strašiakom". Čistý bohapustý priemer. Dobre natočené, slušne odohraté, občas slušné zábery so slušnou atmosférou. Etovsio. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Snaha je cejtit. A to se cení. Hudba nebyla zlá. A herci, jestli jim tak můžu říkat, zase nebyli až zas tak otřesný. Navíc to má jen hodinu a čtvrt. Bohužel i tak nic moc, omletá zápletka vs. nedostatek napětí čišící z příliš očividný amatérštiny a nízkýho rozpočtu. Rozřešení strašákova cíle značně debilní. (SPOILER duch se stěhuje z jednoho na druhýho, aby je postupně všechny vyřídil? proč je radši nevyřídí naráz v jedný podobě, odpadlo by minimálně to zbytečný šití novejch strašáčích hadrů KONEC SPOILERU) Prostě to natočil amatér a za pár šlupek. Ale právě vzhledem k tomu jsou to obstojný 2*, zkrátka ta snaha, ta snaha tam byla. ()

Reklama

3n3my 

všechny recenze uživatele

Režijný debut Bretta Simmonsa, a hneď na výbornú! Skvelá atmosféra, odchod jednotlivých postáv viac-menej nepredvídateľný (ich správanie výnimočne neriešim) a príbeh má tiež niečo do seba. Veru čakal som menej, dostal sa mi ale mix viacerých hororových podžánrov s napätím a hneď niekoľkými otáznikmi. U mňa spokojnosť. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Každý den nestrávený v zemi je dobrý den!" A hlavní postavy si mnoho takových dní již neužijí. S.King mi ukázal jiný pohled na kukuřici, a tak každý rok, kdy je u naší zahrady, z ní mám nepříjemné pocity.Není divu, že tahle plodina zůstává vděčným tématem pro horror stále a stále. Husk nepřináší nic objevného, ale to snad divák ani nečeká. Chce se jen bavit a občas postrašit, což se mu daří. Lekaček je požehnaně, a i když se na ně postupně připravíte, pár z nich vás stejně dostane. Myslím, že kromě pobíhání v poli a masakrování nebohých zbloudilců nelze nic jiného vymyslet. Šelest kukuřice, hejna vran, krev a strašný strašák! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kukuřičné smetí.. Že auto v nízké rychlosti sjede do příkopu u cesty a všichni připoutaní pasažéři přitom upadnou do bezvědomí, mě zas až tak nepřekvapilo, ale neznalost Bible u americké mládeže ano! Když vidím u pole ceduli s nápisem: „GEN 4:11“, musím vědět, že to smrdí bratrovraždou na Kainův způsob a ne, že se tu chystá před čtvrt na pět koncertovat Phil Collins s kapelou! Složení osazenstva k porážce klasické (realista, dýchavičný intelektuál, sportovec a jeho vyvinuté řezivo), atmosféra krom šicí dílny řídká, pointa připomínající hraní šachu bez figurky krále a herecké výkony na hranici bídy a mizérie (vyjma vrány a kukuřičných lánů). Mimochodem, tato plodina je vzhledem ke svému charakteru dokonalý prvek pro hororové kejkle, protože levandule je moc romantická, v řepce by Kateřině Jacques pošlapali biopalivo, v jeteli se není kde schovat a v konopném poli by za chvíli všichni seděli hození do pohody pod strašákem (do zelí) a sháněli něco k snědku.. Jestli nějaký „corn“ horor, tak dvojku Jeepers Creepers. Ne, že by byla lepší, ale alespoň po ní člověk nedostane chutě na vařenou, lehce osolenou kukuřici a vraždu režiséra.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno