Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Myslím, že jste měl pravdu. Je trochu naštvaný..................... Largo zpočátku neprůhledný a nejasný postupem času odhaluje střípky událostí, které se staly v minulosti. To vše pak směřuje k úžasnému vyvrcholení. CITÁT - Nechci tě už nikdy vidět..................... Vynikající je scéna z letadlem okolo 90 minuty. Ta mě rozesmála. CITÁT - Ještě pár lekcí a už to půjde........... Largo Winch 2 mě mile překvapil, svou hloubkou, poselstvím a zajímavým příběhem. CITÁT - Kde je Largo Winch?................... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Largo má moc peněz a proto ho chce zase někdo zabít. Tentokrát za pomoci "rafinovaného" obvinění z podílu na masakru kdesi v Barmě. Ale Largo všechny zbije, přežije povinný zvrat a prokáže nevinu. Nastavovaná a nenápaditá kaše, která za docela zábavnou jedničkou těžce zaostává. A jestli si tvůrci mysleli, že Sharon Stone je z těch sraček vytáhne, tak to se kapánek přepočítali. 15% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €20miliónovTržby Celosvetovo $14,400,000▐ Klasický akčný film, ktorý je technicky dobre zvládnutý, akcia v norme, dobrý vizuál, zaujímavé prostredia, dejovo miestami taká obohraná schéma ale ako taký priemer si to vystačí. Troška to malo nádych Ramba. /55%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Světoběžník Largo je zpět, netleskejme, už poprvé to bylo skrz naskrz průměrné setkání. Znovu se nám tak do rukou dostává akční jednohubka bez zapamatovatelných scén. Na druhou stranu beru, že tu máme počin svým způsobem stylový a příznivce žánru po srsti hladící, já však tak nějak nedokázal vypnout a jen tak se bavit. Tohle evropské béčko totiž obsahuje až moc rušivých momentů, na které se mi moc nechtělo přistupovat. Třeba příště. Zbytečně nastavovaná kaše!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

MUŽ BEZ NEPŘÁTEL JE MUŽ BEZ CTI..... /// ...a tak to vypadá, že Largo je jeden z nejčestnějších. Co vypadá, von si na to dokonce hraje! Snad proto, že má teď obrovskou moc a nikdo kolem neví, jak ji využije. A tak se všichni snaží – Barmánci jsou drsní, Sharon je drsná, žoldák Lazarevič je drsnej, hotelovej sluha je drsnej, rodinnej sluha se snaží bejt vtipnej, akce se snaží bejt akční (výbuchy, střelba, honička) .... a Largo je nad věcí, páč ví, jak tohle všechno skončí. Tak nač se vzrušovat! Jsem zvyklej, že Fr(ancouzský) filmy – byť béčka – zábavně fungujou. Třeba jako jednička. Tohle se tváří jako děsně dobrej biják, ale chybí tomu nadhled, vtip a aspoň trochu propracovanější scénář. Výsledek nenudí, ale zábava se rozdává jinde! 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se nechat vzrušit (přes)padesátnicí. (Vzrušit, ne zrušit....na to nemáš...). 2.) Fotřík mi odkázal účet s krycím názvem PANDORA. 3.) Chci pocestovat po Barmě. 4.) Ve svém okolí jsem obdivován pro svoji moudrost a chytrost, takže si pustím jen závěrečnej seskok z letadla. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Film začína tri týždne po udalostiach v Largo Winch (2008). (ČSFD)
  • Pre potreby automobilovej naháňačky bolo použitých a rozbitých 12 vozidiel Mercedes ML a 3 Audi A6. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama