Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Charlotte Payne (Sophie Winkleman) hledá lásku svého života. Už párkrát odmítla nabídku k sňatku od mnoha ctitelů, ale to jí nebrání v tom, aby se zaregistrovala na poměrně známé internetové seznamce. A aby byla v balení mužů úspěšná, nechá si poradit od odborníka přes randění Raviho, který jí dá na vyplnění 100 otázek, týkajících se především jejího života. Otázky jsou docela těžké, a nutí Charlottu přemýšlet o své minulosti, což pomůže vytvořit přesnou představu o muži její ideálů. (NGP)

(více)

Recenze (14)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jsem šíleně zklamaná, že těch otázek nakonec nebude 100. I těch pouhých 6 mě ale přesvědčilo o tom, že se jedná o jeden z nejlepších sitcomů, které jsem kdy viděla. Přesně se trefili do mého humoru a herci jsou mi při nejmenším silně sympatičtí. Myslím, že za nějakou dobu by byl Přátelům i TBBT v patách...obrovská škoda! "Je to cena nebo číslo toho, komu máš zavolat, aby ti řekl cenu těch bot?"...4,5* ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Užuž jsem chtěl vítat nový guilty pleasure do sbírky, když jsem si ještě zavčasu uvědomil, že tady vlastně ani o žádný hanebný nadhodnocení nejde. 100 Questions je normálně kvalitní sitcom s kulervoucí kadencí gagů, absolutnim minimem hluchoty a spolehlivym tahounem Davidem Waltonem, jenž mě (senzačně) přesvědčil ve všech možných polohách. No a srovnání s HIMYM? Jo, pravda, to pokulhává... ale to jen proto, že Radnor a spol. za 100 Questions po všech směrech nejmíň o level zaostávaj. --- NBC očividně řídí samí diletanti. Během jedinýho roku předčasně zrušit tohle i Playboy Club - tomu řikám "kumšt". ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Se sitcomy vyjma kultovních Friends a TBBT, nemám příliš zkušeností, ale musím říct, že 100 otázek, si mě svým počátečním schématem a naznačenými charaktery získal. Bohužel, to samé se nejspíš nedá říct o americkém publiku a stanici NBC, které tomu po nepříliš valném úspěchu v pitomých vysílacích hodinách vystavila stopku. Za sebe říkám, že je to škoda a partička okolo Charlotte, Jill, Leslie, Mika a Wayna mi bude scházet. Možná by nebylo od věci, seriál alespoň přejmenovat na Six Questions. Nu což, svou nabitou chuť na sitcomy, se pokusím zajíst u HIMYM. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Seriál založený na podobném principu jako Přátelé. Skupinka kamarádů bydlí v New Yorku, veškerý volný čas tráví spolu, řeší svoje problémy v práci a hlavně ty s opačným pohlavím. Moc pěkná věcička, bohužel ji ale potkal stejný osud, jako spoustu jiných seriálů a natáčení bylo ukončeno. Je to škoda, v tomhle seriálu bych určitě ráda pokračovala. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že počas pozerania prvých dielov som nejedenkrát vybuchla smiechom, je pravda, že v tých posledných už menej ... ale no a čo! ... aj tak som sa ohromne bavila. Sem-tam prestrelené situácie, ale to k sitcomom patrí, ale tie skvelé hlášky tam boli podávané bez upozornenia a len tak medzi rečou a to sa cení. Dík emma53, že si ma zoznámila s touto fajin partičkou. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama