Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nenásilné laškování mezi Justinem a Milou je sympatické a autentické jako málokdy a je z toho cítit neskutečně pozitivní energie, kterou hlavní protagonisté vhodně opepřili nebývalou smečí peprných dialogů a bystrých lingvistických kliček. A dokud to úspěšně potlačuje všechny ty generické romance poslední dekády, tak je vše v pořádku. Bohužel v poslední třetině musí přijít zákonitě rozuzlení filmu a dostáváme se rázem o stupínek níž. Tedy do sekce kvalitní romantická komedie, která však nenabízí nic navíc, ani nijak neozvláštňuje jinak neustále se vyvíjející žánr. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla naprosto úžasná, neustále jsem se smála a byla nadšená z toho, jakým způsobem je tohle téma podáno. Navíc to nádherné prostředí New Yorku a poté Los Angeles..bohužel, ta originalita nevydržela věčně a film se brzy octl ve starých zajetých a velice předvídatelných kolejích romantických komedií. Typické vyústění, kdy k sobě "kamarádi"začínají něco cítit, ale jeden řekne něco nehezkého o tom druhém, takže následuje přepnutí do hlasové schránky..A nakonec samozřejmě ten velký závěr, kdy máme vzdychnout nad romantikou. U jiného filmu by mi to třeba tolik nevadilo, ale tenhle zkrátka začal jinak..Škoda, jinak bych dala i 4*. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kombinace překrásné Mily a sympatického Justina je neskutečně povedená. Občas (vlastně často) spolu vypadali opravdu kouzelně. A Justin Timberlake konečně ukázal, že hrát umí. Celý děj je poutavý a plný neokoukaných vtípků a situací. Nechyběla mu přirozenost a šmrnc. Nečekaně u mně také poráží Kutchera a Portman. Za tu roztomilost mám chuť přeceňovat, 4,5*. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s dvojicí, mezi kterými funguje nejen chemie, ale i jejich dobře vypointované dialogy. Mila Kunis je totálně k sežrání a to i s těmi jejími ďábelsky velkými bulvami. Hlavní vyhodou filmu je jeho nadhled nejen nad samotnými herci (Justin zpěvák), ale i nad NY a různými cameo rolemi. Co víc chtít? Zasmál jsem se a nenudil, což byl viditelně účel a jestli to celé má smysl? Jestli má cenu mít dobrého kamaráda s kým spíte? To nechme asi na osobní zkušenosti každého z nás... (ale jestli vedle mě bude Mila někdy ve spodním prádlem říkat, jak jí chybí sex, tak do toho nejdu... až na pátém rande, přeci;-)). ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům vůbec neholduji. Občas se teda nějaký najde, ale obavám se, že tenhle zrovna mezi ně nepatří. Abych se smál tomu, jak si dva řeknou podmínky nezávazného sexu, jestli lízat doleva nebo doprava....a když se udělám tak si kýchnu.... No tohle ne:) přijde mi to dost trapné. Ona nesympatická, nic krásného na ní nevidím. On je taky idiot. Nemám ho rád. Herec z nej nikdy nebude a jestli bude hrát něco, tak jedině takovéhle blbosti, kde ze sebe bude dělat idola dívčích srdcí. Je prostě sladkej celej, Justýn. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Ve scéně, kdy Jamie (Mila Kunis) vyzvedává Dylana (Justin Timberlake) na letišti a odjíždejí společně taxíkem, se střídají záběry, kdy postavy mají a nemají zapnuté bezpečnostní pásy. (Pavlínka9)
  • Severoamerické tržby dosáhly 55,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 149,5 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama