Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 4

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 4

Recenze (99)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Konec byl trochu přitažený za vlasy, ale jinak nemůžu zhola pochopit, co tak příjemný animák dělal rok a půl nehnutě na mé flešce. Zhlédli jsme jej konečně technicky vzato zcela náhodou s předem určenými domněnkami, že nám mnoho nepřinese. Ale předsudky se změnily ve spoustu chvil zábavy a legrace, která ústila z nemožných, ale vskutku originálně vtipných pasáží filmu. Po delší odmlce animovaný příběh, který nepřevýšil slávu těch nejlepších, ale proboural se do řad daleko nad ty průměrné. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

A opět jeden zvířátkový animák, tentokrát v hlavní roli jsou krocani. A co víme o krocanech? No že se jedí na Díkuvzdání a právě toto chce změnit dvojice hrdinů - chytrý, ale trošku bojácný Reggie a odvážný, leč trošku bláznivý Jake. Podaří se jim ukrást stroj času a vrátit se do roku 1621, kde chtějí zabránit, aby krocani vůbec přišli na jídelníček. Potkávají své předky a stojí proti hladovým lidem i fanatickému kapitánovi, který chce krocaní hejno pochytat stůj co stůj. Musím uznat, že ač je to ptákovina s některými nepochopitelnými scénami (tanec), bavil jsem se skvěle a ke konci to je na animák nečekaně strhující (obsazování domova, krocaní útok), dojemné a velkolepé. A cokoliv kde se cestuje časem bude pro mě vždycky super. ()

Reklama

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zpracovaná animovaná kravina :-D. Už ten nápad, že krocani cestují časem, aby vymazali ze světa Díkuvzdání, to je prostě úžasný. Animace ovšem nic moc, začátek se strašně vleče, ale jakmile se přesun uskuteční, tak to chytá slušné obrátky a je se na co dívat. Viděl jsem tedy dabovanou verzi, ale musím říct, že si neztěžuji, protože hlas M. Dejdara nebo K. Heřmánka mě neomrzí nikdy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Byly chvíle, kdy bych ty 3* i dal, ale celkově mi to na ně prostě nevychází. Ten nápad není zrovna debilní (chápej je debilní, ale v dobrém slova smyslu) , ale celé je to zabité nezajímavými a nudnými postavami (čest 2 výjimkám), nevtipným humorem a celkově divným vývinem děje. Taky tomu chybí nějaký větší drive, díky kterému by mě to alespoň bavilo. Vyloženě špatný animák to není a za podívání asi spíš stojí - ale taky je jen na jedno zhlédnutí. Každopádně za některé scény - jo, bacha SPOILER, obzvlášť za tu pohřební KONEC SPOILERU by se asi nemusel stydět žádný animák. Lepší 2* ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Klasický animák, který nepřináší nic nového, snad jen to cestování v čase. Jinak je to klasika lineární děj s povinným zvratem, předvídatelným koncem a samozřejmě nesmí chybět lovestory. Vtípky a zábavné momenty tu byly, ale jak už jsem psal v úvodu žádná originalita takže hezký průměr s malým plus za hrátky s časem. Pokud se chcete odreágovat a pobavit tak si tento film pusťte, jinak se na to vykašlete o nic zásadního nepřijdete. Hodnocení: 55/100. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)
  • Jednu z postav namluvil také Danny Carey, bubeník progressive metalové kapely Tool. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama