Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sex bez závazků. I o takovém tématu může pojednávat romantická komedie, a vůbec ničemu to nevadí. Bohužel tahle komedie má tu chybu, že byla velice předvídatelná a nenabídla nic navíc, čím by mohla vybočit z dlouhé a nepřeberné řady filmů ze stejného žánru. Vlastně nebýt toho, že v hlavních rolích jsou zde k vidění známá herecká jména, jako je Ashton Kutcher a Natalie Portman, tak by tato komedie zřejmě prošla kiny bez nějakého většího diváckého zájmu, ale právě díky těmto hercům stálo za to se na film podívat a rozšířit si v rámci tohoto žánru své obzory. I když tím samozřejmě neříkám, že ten film byl špatný, to opravdu nebyl, ale bohužel nebyl ani originální, ani ničím výjimečný, prostě klasická story o tom, jak on se zamiluje do ní, ona mu dlouho odolává, nakonec si to ona rozmyslí, ale on už nemá zájem, zkrátka je zde naskládané jedno klišé na druhé a na jedno zhlédnutí je ten film plně dostačující. Jak už jsem napsal, film považuji pouze za klasický průměr, a z toho důvodu ho hodnotím průměrnými třemi hvězdami. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Koneckonců byla to moc příjemná romantická komedie, kde vztah začínal jako ještě nikde jinde (alespoň co jsem viděla já). Natalie byla výborná jako vždy, Ashton byl za dobráka (a ušel). Spolu vytvářeli pěkný pár, kde bylo prezentováno spousty zajímavých a originálních nápadů (mrkve, Menstruační mix). Líbilo se mi, bavila jsem se (hlavně jsem se nechala bavit). Odcházela jsem spokojená. Navíc tak něk si říkám, že bych se na to podívala klidně znovu... ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka s kterou jsem opravdu neměl žádný problém. 108 minut skvěle uteklo, sympatické herecké duo, které nikdy nenudí ale samozřejmě pořád jde o snímek do škatulky lehce nadprůměrných romantických komedií jaké máme možnost vidět 5x do měsíce. Po shlédnutí vyšumí do hodiny ale peněz za lístek určitě litovat nebudete. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Natálka s Kačerem se promenádují po několika bytech v Americe jen ve spodním prádle, a je to celkem slušná zábava pro obě divácká pohlaví. Těm dvěma to sluší. Nějakou temnotu, nečekané zvraty nebo dokonce čirou zábavu od začátku do konce sice čekat nelze (až někdo natočí romantickou komedii s dramatickým, drsným WTF závěrem, dám pět hvězdiček a uvolním TOPku), jako pohodová rom-com se ale snímek mezi desítkami dalších podobných hollywoodských sra*ek určitě neztratí. Hlavně nezávazně. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama