Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměv a pohoda v hudebně zábavném pořadu z divadla Semafor.
V osmdesátých letech navázal Miloslav Šimek na slavnou éru semaforské dvojice s Jiřím Grossmannem a přizval ke spolupráci Jiřího Krampola. Vznikl tak cyklus představení Zajíc v pytli. (Česká televize)

Recenze (31)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Hudební a zpívané vsuvky mě nebavily (vyjma té tradiční závěrečné "Každý na světě je tu rád", ta se povedla), ale na scénkách a dialozích Šimka a Krampola jsem vyrůstal. Už od dětství mám naposlouchanou kazetu Večer při petrolejce složenou z několika scének tohoto pořadu. Havarijní údržba pražských chodníků s Ing. Dlažkou, železná neděle s Ing. Vyrážkou, dialog o nespavosti, povídky navazující na tradici s Grossmannem a další humorné perly mě vždycky dokážou rozesmát, třebaže mnohé znám už téměř zpaměti. Nejslabší a nejméně vtipný mi přišel 4. díl se Sobotou a Nárožným (humor v této sestavě mi moc neříká), ale od 5. dílu je to výrazně lepší, Krampol a Kluková Šimkovi sekundují daleko vtipněji. Šimek tehdy ani netušil, jak nadčasový bude jeho humor. "Vole, nech se vyšetřit, řekla dívka hlubokým hlasem a mně došlo, že ne každý, kdo má dneska v uchu náušnici musí být holka." Skvělý humor, jaký dnes už nikdo nedokáže. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jak se mě ten pořad dřív líbil tím víc , když ho mám možnost vidět po letech, tak zjišťuji jak je to mimo scének a povídek naprosto nudné a šedivé Ty rádoby zpěváci druhé či i třetí kategorie, které dnes nikdo nezná, (nemyslím ty prvotřídní jako Gott a spol, ale těch tam tolik zase nebylo), to se nedalo poslouchat udělat souhrn jen scének bez písniček jdu do plných. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Železná neděle aneb Seber co můžeš, kde se řeší papiňák z dovozu (ešus a píšťalka)... Soudruh Vyrážka, inženýr Dlažka, Surio Mario... Šimek s Krampolem byli super. Jediné, co mne nebavilo tenkrát a ani dnes, byly pěvecká vystoupení Milušky Voborníkové a spol. Ale jinak je tenhle pořad "pořád kvalitní, takzvaně málcajt, jak říkali staří Římané. Ty první, co je odkojila vlčice". :-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Návštěvní dny po smrti Jirky Grossmanna skončily a Slávek Šimek se snažil Zajícem v pytli pokračovat v zajetých a oblíbených kolejích. Bylo natočeno několik pořadů pod stejným názvem a ani na stránkách České televize nemají všechny uvedeny a zdejší uživatelé uvádějí větší počet. To je však důležité jen pro statistiky a kvality pořadu se to netýká, ale jen abyste věděli, že není jen jeden Zajíc ;-). Určitě se v něm najde několik nezapomenutelných scének a povídek s dalšími kolegy, které však už JG nikdy nenahradili. Přesto je to ve srovnání se současnou kvalitou televizní zábavy velký nadstandard, a proto si své lepší tři hvězdičky zaslouží. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když tohle běželo v televizi, byl jsem ještě prcek, ale občas dají nějaký ten díl v televizi, nebo se dají dohledat některé na internetu. Já měl Šimka hodně rád a je pravda, že nejlepší byl s Grossmannem, ale ani Sobota nebo Nárožný nebyli, marní. Tady mu přitakává hlavně Krampol a i tak se tu objevila celá řada dobrých humorných scének (hodně bavil hlavně Felix Holzmann), nebo i hudební pěvecké vložky (Gott, Spálený, Voborníková nebo Jana Svobodová-Mařasová – ta se mi líbila nejvíc). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama