Reklama

Reklama

Novinka Roba Zombieho nás zavede do současného Salemu, jehož obyvatele navštíví démonický, 300 let starý sabat čarodějnic. Jak sladká bude pomsta za kruté masové upalování z konce 17. století? (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o art/horor a bůh ví co ještě. Film jsem chtěl vidět jenom protože v něm hrálo plno naprosto brilantních herců kteří se ale ve filmu buďto neukázaly vůbec nebo se ohrály možná tak na 5 vteřin. KAždopádně jediná věc co tenhle brak drží nad vodou je příběh který je zajímavý, bohužel celý film potápí režie která je hodně unylá a pomalá. Celou dobu jsem čekal co se bude dít abych nakonec zjistil že čekám zbytečně. Tohle je zbytečný film. Upřímě doufám že Zombie pověsí kameru co nejdříve na hřebík. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem to právě viděl? Já tušil, proč se mi do toho nechtělo, už od prvních minut sem věděl, že to bude sračka. Měl jsem sto chutí to vypnout, ale koukal jsem dál. Rob Zombie mě jen utvrdil v tom, že je to nemocnej člověk a fetuje. Že má nějaký vyznání a v tom si prostě jede a já to s ním nesdílím. To, že to nemělo ani hlavu, ani patu, že plácal jednu scénu přes druhou. Nic tam nefungovalo, proč ho v tom kdokoli podporuje? Pořád obsazuje svoji manželku nebo přítelkyni, která není herečka, jenom se mu hodí svojí image do krámu. Za mě obrovský NE, nechápu, co se na tom komu líbí. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Jedno sa musí Robovi Zombiemu uznať. Má vskutku jedinečný hororový rukopis. Jeho filmy sú desivé, znepokojivé, drsné, plné mučivého gore, vcelku sympatických obetí a monštruózneho zla. A také sú aj The Lords of Salem. Musím sa ale priznať, že mi viac vyhovovala Robova niekdajšia priamočiarosť v Halloweene a Vyvrheľoch pekla, než jeho posledné snímky. V čele s týmto. Všetky tie vízie, sny, predstavy a halucinogénne nakrútené pasáže mi proste nevyhovujú, iritujú ma. Ale taký kasting sa nevidí často. Dee Wallace, Ken Foree, Bruce Davison, Sid Haig, Maria Conchita Alonso, Michael Berryman... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od mnohých mě zklamání nepostihlo. Spíš naopak. Ve většině Zombieho filmech je koukatelná jen jeho manželka, což v tomhle případě sice tolik neplatilo, ale na druhou stranu tu byla jiná přidaná hodnota. Salemskou tématiku mám rád a neměl jsem problém s tím, jak jí Zombie uchopil. Neurazilo mě ani obsazení. Zkrátka to byl koukatelný čarodějnický horor, ale jen do doby, kdy si Rob něco šlehnul a pustil se do střihání. Ten rádoby umělecekj závěr byl moc a dává tomu procenta dolů. Přesto Lords of Salem patří v dosavadní režisérově tvorbě k tomu lepšímu. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,, BUDOUCNOST MŮŽEŠ ZMĚNIT. ALE OSUD, OSUD TEN NEZMĚNÍŠ. JE PŘEDURČEN SILAMI, NA KTERÉ JSME KRÁTKÉ.“...... /// Strašidelný čarodějnice (tož vo tom žádná! jestli někoho z vás nepoleká 100letá nahá bába, tak …) a příběh, kterej ne a ne chytnout potřebný votáčky. Podivná ,,můza“ zasvěcená kozlovi – takovej čarodějnickej film, kterýho čarodějnice nejsou vozdobou (a bohužel ani ten kozel…). Nevotravuje to, ale je to spíš takový ,,vo ničem“. Včetně toho konce. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč mně z těch novejch Sabbatů hrabe. 2.) Zjistím, že přidat se ke skupině kolem Margaret Morgan neznamená stát se partyzánem (soráč vole, na Džihád taky radši zapomeň…). 3.) Thx za titule ,,Chatterer“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (59)

Zajímavosti (18)

  • The Lords of Salem není prvním filmem, ve kterém se Bruce Davidson zabýval salemskými čarodějnicemi. Už předtím účinkoval ve snímku Čarodějky ze Salemu (1996). (hladass)
  • Ve filmu nebyly použity žádné digitální efekty. (hladass)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Santa Claritě a Salemu. (Terva)

Reklama

Reklama