Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Saljack odpad!

všechny recenze uživatele

Dušan Klein je fakt umělec v každém směru. Nenavazující události připomínající povídky nikam nesměřující děj. Prostě si to jenom tak plyne. Je to celý jedna neskutečná nuda s hrozně křečovitou srandou. Kolářová hraje opět stejnou roli, silně pochybuji, že umí také nic jiného. Herci o kterých sem si myslel, že jsou dobří u mě naprosto klesli. Na tohle jít do kina, tak po 5 minutách odcházím. ()

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele

Všechna filmová pokračování, kdy dojde ve scénáři k tolik typickému skokovému posunu v čase, bývají  povětšinou průserem a pokud se navíc jedná o předěl tzv. mezirežimový, je na katastrofu přímo zaděláno. Přesně k takové situaci došlo i u snímku Rodinka, respektive u nesmyslného náhledu do pokračujícího života jednoho kdysi kultovního organismu - seriálové Takové normální rodinky. To co fungovalo kedysi, nemůže fungovat dnes, vše je totiž dávno úplně jinak. A tak se tu vytrácí jak originalita, tak vkusný humor, ale především charisma veledůležité obce herecké. Vzhledem k napsanému si o to větší plus zaslouží vynikající Štěpánková, které jako jediné zůstal ten sedmdesátkový seriálový feeling. Ostatní fakt děs běs a scénář...bez komentáře. Za mne rozhodně kanalizace! ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

TSZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jako fanda původního seriálu musím gratulovat např. paní Medřické a panu Cupákovi k tomu, že se jim podařilo včas zemřít a nemuseli účinkovat v téhle kolaboraci. Snad nejhůř mi bylo při sledování některých hereckých kreací, které evidentně měly odkazovat k původní herecké sestavě, protože vykopat mrtvolu paní Medřické a následně ji znásilnit by patrně bylo milosrdnější. ()

Gabri-ela 

všechny recenze uživatele

Nelze nesrovnávat s původní, černibílou, nestárnoucí Takovou normální rodinkou. A v její konkurenci se bohužel toto pokračování v mých očích nepřeklene přes dvě hvězdičky ani náhodou.... Za co jsou dvě hvězdy - především za herecké výkony - stará dobrá trojka se držela zuby nehty, ale tak holt celý film sami neutáhnou, ačkoli teda výkon Lucky Vondráčkové vynáším do nebes a už dlouho jsem neviděla nikoho tak přirozenýho jako jí. Byly tam příjemné rodinné okamžiky připomínajhící něco ze staré rodinky, ale bylo jich docela málo.... Za co nejsou zbylé tři hvězdičky: Za mnoho rádoby humorných situacích, ve kterých do Vás vtipy přímo očkujou, ale je to teda příjemný asi jako u doktora. Výkon Markéty Frösslové mě bude strašit ještě dlouho, dokázat zkazit půlku filmu, to je tedy přinejmenším k podivení! Ke konci je koukání snesitelné (krom koukání na Markétu Frösslovou), ačkoli bilanci humoru musím bohužel bez nadsázky stanovit na dvě hlasitá zasmátí za celý film. Což je u komedie poměrně neobvyklé :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama