Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (79)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře obsazený antikoncepční a antisňatkový film, který mě nepobavil, ale trochu mě nudil a hodně otravoval. Už tradičně mě americké komedie tohoto typu ve třech čtvrtinách děje přesvědčují o tom, že je rodinný život absolutní příšernost, aby mi pak v závěrečné čtvrtině přinesly nevyvratitelný důkaz o tom, že je to naopak nádherná idylka. No, nevím. Tento snímek mě přesvědčil jen o tom, že se scénáristka buď příliš nesnažila, nebo jí to prostě nešlo, navíc se tvůrcům absolutně nepodařilo využít potenciál hereckého obsazení, takže šlo z mého pohledu o hodně bídný zážitek. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Reálnější, vyspělejší, méně předvídatelné a místy o dost vtipnější Friends with benefits, ale s dětmi. Aneb utrpení jménem rodičovství. Škoda toho klišé konce, ale tomu se asi "nedalo" vyhnout. No a..Megan Fox se do filmů vážně hodí jen jako "sexy ozdůbka". Nějak si nejsem vědoma toho, že by zde ukázala, jak umí hrát, protože v podstatě dělala to co vždycky-špulila pusu a hrudník do kamery. A tady se ještě navíc vážně jen mihla (uff). Jinak milé překvapení. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Pár hercov z DÁMSKEJ JAZDY (Bridesmaids) si zahralo v celku príjemnom filme zo života. Tému mladých ľudí, ktorým zmení dieťa život veľmi podobne spracoval ŽIVOT JE TAKÝ (Pod jednu strechou). Friends with Kids je súdržnejší a menej klišovitý, lenže nemá nejaké extra vtipné či vyslovene originálne scény. Pozerá sa na to dobre, romantika i dialógy sú uveriteľné... ()

yangzhening 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení je dáno asi tím, že rodinná tématika je odsouzena k B vždycky předem. Tohle je takový rodinný Sex ve městě, jenže ryze výchovného charakteru. Všechno samozřejmě dobře končí a tak se žádné překvapení nekoná. Na druhou stranu komedie má limity vždycky, a já si myslím, že v rámci žánru se o lehce nadprůměrnou podívanou jedná. Dal bych dvě a půl hvězdičky, ale to nejde... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tendenční, kýčovitý a nechutně happy end doslova posral vcelku zajímavý námět a nápad. Proč, do prdele, musí všechno končit jako podle šablony? Tuctově? Suše? Je to sakra film, fikce, proč do něj nedat trochu odvahy? Potěšila oblíbená Maya Rudolph, i Kristen Wiig už si u mě dokonale smyla ten původní nesympatický pocit. Megan Fox stále jen a pouze "okrasa", stejně tendenční, tuctová a kýčovitá jako závěr a vyznění filmu. Spíše romantické drama než komedie, tu v tom moc nehledejte. 2.5* ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Kristen Wiig, Chris O'Dowd, Maya Rudolph a Jon Hamm si společně zahráli již ve filmu Ženy sobě (2011). (žvanimírek)
  • Celý film bol natočený v americkom meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama