Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe krvavá kvalitka s úplne jednoduchým dejom. Tentokrát je partička ľudí zatvorená v neznámom domčeku a jedinou možnosťou na únik je... bolesť. Takže sa celú dobu navzájom mučia, príp. sa mučia samostatne - prídu na rad popáleniny, vytrhávanie nechtov, vybíjanie zubov, brúsenie pokožky, vŕtanie do kolien a podobné srandičky. Ja som si to celkom vychutnal, najmä keď to schytávala jedna protivná bruneta, dobre jej tak :-) Trochu to ťahajú nadol vlastne len herci, pretože ich umučeným výrazom som neveril ani slovo. Ako jednohubka bez väčších ambícií na spríjemnenie večera (po dlhej dobe) mi však táto novinka postačila dostatočne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem si vybavil nezávisle na sobě dva filmy - Temný anděl(1990) a Mučedníci (2008). Chcete se dostat z našeho vězení? Pak jen stačí, když nám naplníte ampulku látkami, co produkuje mozek při bolesti (adrenalin, dopamin, serotonin), a můžete jít. Snímek určený především dvěma vyhraněným skupinám - sadistům a masochistům, které jistě potěší. I když se našly napínavé momenty, uvažoval jsem o běžném průměru. Malinko ho vylepšil úplný konec. Představa, co s ní udělá...hm... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kristova noho s nehty vytrhanými kleštěmi, tak blbou zápletku aby člověk pohledal! Je tak blbá, že kdyby se přihlásila do soutěže o nejblbější zápletku, tak ji nevezmou, protože kvůli své blbosti by ani nebyla schopna vyplnit přihlášku.. Iritoval mě ten zženštilý surfař, výtahová hudba, těhotenské klišé i nekoncepčně roztřesená kamera - asi si musím dát od torture horrorů pauzu a uklidnit se trháním muších křídel.. Mimochodem, ač to bylo ve filmu rychle smeteno ze stolu, adrenalin, dopamin nebo oxytocin se uvolňují i při sexu, nicméně jsem si vědom, že kdyby se to omezilo jen na gruppen-sex mezi netknutým mučícím nářadím, některé jednoramenné svícny by zůstaly nevyleštěny.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdysi poprvé jsem tuhle torturovou jednohubku zkouknul tak nějak se zvědavostí a bez protestů a zase na ní rychle zapomněl. Podruhé už jsem ale docela dost trpěl nejen extrémně příšernou kamerou, ale i dějovou hloupostí - tak dementní postavy s tak dementním jednáním se totiž hned tak v nějakém béčku nevidí. Možná, že kdybych měl taky implantovanou nějakou nádobku na stresové látky, tak jí během sledování naplním... Radši bych ale ony nádobky implantoval tvůrcům filmu. Pak bych chytil toho třaslavého retarda který držel kameru, a řádil na něm s kleštěma, letlampou a pajsrem tak dlouho, až by z něj vytekly všechny užitečné chemikálie (a nakonec bych ho nechal zhebnout, aby už svými třaslavými pazourami nemohl zmrvit žádný další film). Potom bych to samé provedl s mentálem který psal dialogy, tedy asi se scénáristou. No a kdyby to nestačilo a bylo ještě málo těch vzácných chemikálií, pokračoval bych od režiséra až po klapku. Jedna hvězda za tři hodně pěkné baby, vlastně i s volavkou čtyři (tedy všechny kromě ukňourané těhule). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě totálně odboural.A to jsem zvyklej na různý zvěrstva a jen tak něco mě nerozhází.Opět film,který jsem si stáhl 2 roky zpátky a klasicky se v té zaplavě hororovejch filmů co stahuju ztratil.Tudíž jsem si už ani nepamatoval o čem to má být.Odhadoval jsem nějak torture v nějakým hnusným baráku.A daleko od pravdy jsem nebyl.Akorát to mučení hraje až druhou roli.Prvotní a zasadní roli tu hraje psychologie postav.A tohle mám přesně rád.Ten film mě dokonale vtáhnul do děje a nepříjemně drásal moje nervy.Kamera skvěle podtrhovala tísnivou atmosféru a herci si odehráli co měli.Takže u mě za výbornou. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno