Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s retro nádechem ala GTA vice city a solidním soundtrackem. V postavě Matta jsem se docela viděl a společně s ním jsem se zamiloval do nádherné Tori v podání Teresy Palmer (nedívím se, že se po filmu dali dohromady). Pro mě tedy v celku spokojenost, ale vtipných momentů tu mohlo být o něco více...6/10. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Tento film sa silou mocou chcel hrať na tínedžerský film silno pripomínajúci tie roky sedemdesiate, ale načo točiť filmy napodobňujúce rok 1988 v roku 2011?A keď už, tak nech to nie je taký príbehový vzorec ako väčšina amerických romantických komédii tej i tejto doby. A ako to skončí? Presne tak ako všetky filmy tohto typu. Prepáčte, ale u mňa úplne zbytočný film. ()

Reklama

DivX 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie jako každá druhá. Jen mě těší, že režiséři a scénáristi mají ještě pořád chuť točit a psát tyhle filmy, protože jich není nikdy dost a chrlí jednu hlášku za druhou. Topher Grace je herec, který se pořádně dlouho nepředvedl (od seriálu Zlatá sedmdesátá) ve větší roli. Příjemně strávený nedělní večer. 60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)

Reklama

Reklama