Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu příjemná komedie bez trapáren a záchodového humoru. S příběhem, jehož kostra je typu: "potkat dívku svých snů - konečně jí sbalit - pak ji ztratit - a nakonec... hádejte co :-)" , se každý z nás jistě nesčetněkrát setkal... Filmaře to baví, a my jim to kupodivu žerem. Noc je ještě mladá ale patři do kategorie komedie / romantický, kde není nic nucené a člověk se dobře baví. Teresa Palmer opět velmi sexy a soundtrack s pár nezapomenutelnými hity. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Naštartovať auto a vyraziť na párty, na ktoré nezvyknete chodiť, len preto aby ste zapôsobili na dievča, ktoré sa vám na strednej páčilo a na ktoré neviete zabudnúť, je základným kameňom celého tohto príbehu. Nie je to zlý kameň. V rámci žánru je pevne položený a umožňuje vám pár krát na ňom vyskočiť do výšky. Ale aj napriek tomu, je to stále skákanie po kameni, bez schopnosti, položiť na kameň niečo iné, čo by dávalo aj nejaký tvar. Film je predvídateľný so sympatickým hlavným hrdinom a hrdinkou a je zasadený do 80 rokov za sprievodu vypalovačiek dávno minulých. Topher Grace si konečne mohol strihnúť po dlhom čase zaujímavú úlohu, ktorá mu skvelo sedela. Teresa Palmer bola zase v tej svoje neodolateľná a čo sa týka ostatných, dokázali liezť všetci pekne na nervy. Moralizujúci otec, Nevkusná sestra s tvárou umelej Faris a absolútne neznesiteľný Fogler v úlohe najlepšieho kamaráta. Ten chlap by nemal hrať, je absolútne nechutný a príšerný. Má to svoje svetlé body, ale aj body skrz naskrz hlúpe. Našťastie nudné to nie je a vďaka tomu je to naozaj príjemná komédia, ku ktorej sa nezaškodí vrátiť. Ak teda dokážete odpustiť naozaj prvoplánovo podané miesta. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

No co dodat že ta šťáva za vymáčknutí nestala vlastně Dan Fogler to tady velmi zahrál dobře hodně se mi líbili a co se týče jeho kamaráda no katastrofa ani tam ve směs neměl radši být. Chybělo tam snad vše co tam mělo byt a nejvíc ta jiskra celého filmu. Hudba aspoň potěšující. Ale přesto je to ve směs povedený film. Teresa dělo. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Relativně povedená komedie, ale zasazená do hnusně blejskavých osmdesátek, což opravdu nemusím. Jeden večer, jedna párty, spousta změn pro bývalé spolužáky, co se na pár hodin cítí a chovají zase jako na střední škole. Vůbec to není špatný film, jen mě tu nic extra nenadchlo. Tak akorát příjmená zábava na 3* hvězdy, nic víc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Milá připomínka komedií z osmdesátých let za doprovodu největších fláků té doby. Matt je zakřiknutý mladík, který se i přes svoje dosažené vzdělání zahazuje v obchodě s videokazetami. Jednoho dne tady narazí na svoji krásnou spolužačku Tori, do které je už od střední zamilovaný, ale nikdy jí to nedal najevo. Nyní to však hodlá změnit a blížící se školní sraz je přímo ideální, jak udělat na svůj idol dojem. A navíc se zdá, že není dívce svých snů tak lhostejný, jak si myslel. Jenže háček je v tom, že Matt svému idolu zalže, že pracuje v ambiciozní firmě a každá lež vyjde jednou najevo. Tahle komedie s Topherem Gracem v hlavní roli (vzal si na starost námět a produkci) si klade jediný cíl a to pobavit, pokud možno maximálně. Ačkoliv výsledkem tentokrát není oplzlá komedie, ale jen komedie s několika menšími oplzlostmi, tak i přesto se nejedná o nějak přehnaně třeskutý humor, upřímně řečeno nějakými nápady zrovna nepřekypuje a ani herci nejsou komici na slovo vzatí. Do vyšších sfér tenhle přijatelně zábavný snímek posílá Teresa Palmer, kvůli které jsem se na to vlastně díval. Ta nad vše a nad všechny vyčnívala a ostatní se jí tak nějak podřídilo. 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • V jednej z úvodných scén v požičovni kaziet je plagát k filmu Dvojičky, ktorý bol vydaný v decembri 1988. Film sa však odohráva o niekoľko mesiacov skôr. (Arsenal83)
  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)
  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)

Reklama

Reklama