Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNESKA VEČER NEMYSLÍME ... MY JEDNÁME!“....... /// Když čórnete ,,Medvěda“ s pytlíkem koksu (doufám, že je jasný, že se nejedná o zvíře) a vyrazíte na ,,mejdlo“ za svojí tajnou láskou, může začít noc plná věcí, který se můžou přihodit každýmu z nás (chtěli byste, aby se vám něco podobnýho přihodilo). Nešikovnej (jemně řečeno) kámoš Barry, spousta ,,DUC..DUC..DUC muziky a taky trapný situace, který jsou fakt trapný. Není to ohromná jízda (na koksu), ani bláznivá romantika, ani přírodovědnej film (i když kůzlátka...). Jen z toho trčí něco jako - ,, vemte si ponaučení, jinak s vámi Teresa Palmer nebude píchat!“ Tak jo, jdu na vejšku. Tohle je totiž L.A.!!! (kecám – LIBEREC!!!) A tak Live Is Life! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že to holky vždycky poznaj. (Co? Zjisti to!) 2.) Rád hraju hru – dej svoje rty co nejblíž k těm mým. S holkama. (S klukama hraju ,,na penis“). 3.) Když slyším Duran Duran, Falca, INXS, Opus...., tak vlhnu. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera vypada jak z osmdesatejch let, kde se parta spoluzaku ze stredni, dnes uz dospelejch lidi sejde na kalbe a zacnou se tam chovat jak retardi. Opravdu nechapu, jak ta sestava muzou bejt pravnici atd., kdyz se chovaj, jak kdyby ze stredni nikdy nevypadli. Jinak to jede podle klasickyho principu, kde chce looser sbalit sexy pipinu. Dej sice neni nejak extremne vtipnej, ale sem tam se nakej forek povede, hlavni dvojka looseru jsou sympataci a hraje docela pohodova hudba, takze tech 90 minut to zabavi a za me tak slusny 3*. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená komedie, která sršela příjemným a hlavně nepřehnaným humorem a celkově se mi zdála taková neotřelá a originální. Samozřejmě se tvůrci nevyvarovali "romantických klišé", ale to už zkrátka k takovým filmům patří. Hlavní dvojice kamarádů se mi zdála přijatelně vtipná a Teresa Palmer vypadala velmi pěkně. Čili...příjemné překvapení. 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu 80s, od palety a estetiky, cez skvelý soundtrack až po príbeh. Ten je na každom rohu povedomý všetkým tým 80s komédiám typu Pomsta šprtákov, na ktorých sme fičali pre 15 rokmi, keď ich dávali každú stredu na Markíze. Napriek všetkému som sa bavil, je to pekná feel-good pocta tejto ére s kopou malých nepodstatných detailov ako Harry a Hendersonovci v telke na pozadí, depešácke účesy, odkazovačky na Scarface a podobne, ale aj sympatické postavy a síce jednoduchší, no milý situačný humor. Dal by som i nadhodnotené 4 hviezdice, no zajtra by som pravdepodobne aj tak ubral, takže 3. Btw celý čas som si myslel, že sa dívam na Kristen Stewart a ono to je nakoniec jej dvojča Teresa Palmer. Už aspoň viem ako ich rozoznám - Teresa vie hrať. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)
  • Predtým, ako Matt (Topher Grace) a Barry (Dan Fogler) ukradnú Mercedes, je možné vidieť obchodnú značku Nissanu s logom, ktoré bolo vydané až v roku 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama