Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pubertálna bláznivosť, no aspoň nebola úplne iba o sexe, iba o alkohole alebo iných tradičných témach. Bola o láske, ale to beriem. Navyše Teresa Palmer akoby vypadla z oka Kristen Stewart. Celkom som sa zabavil, aj keď to bolo pomerne jednoduché. Taktiež nesúhlasím so všetkým, čo tí americkí pubertiaci stvárajú v takýchto filmoch, ale je to z ich kultúry a ak je to komédia, tak podstatnú časť hraje, aby bola zábavná a to tak z časti splnila. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera vypada jak z osmdesatejch let, kde se parta spoluzaku ze stredni, dnes uz dospelejch lidi sejde na kalbe a zacnou se tam chovat jak retardi. Opravdu nechapu, jak ta sestava muzou bejt pravnici atd., kdyz se chovaj, jak kdyby ze stredni nikdy nevypadli. Jinak to jede podle klasickyho principu, kde chce looser sbalit sexy pipinu. Dej sice neni nejak extremne vtipnej, ale sem tam se nakej forek povede, hlavni dvojka looseru jsou sympataci a hraje docela pohodova hudba, takze tech 90 minut to zabavi a za me tak slusny 3*. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nečekaně povedená komedie, která sršela příjemným a hlavně nepřehnaným humorem a celkově se mi zdála taková neotřelá a originální. Samozřejmě se tvůrci nevyvarovali "romantických klišé", ale to už zkrátka k takovým filmům patří. Hlavní dvojice kamarádů se mi zdála přijatelně vtipná a Teresa Palmer vypadala velmi pěkně. Čili...příjemné překvapení. 70% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No co dodat že ta šťáva za vymáčknutí nestala vlastně Dan Fogler to tady velmi zahrál dobře hodně se mi líbili a co se týče jeho kamaráda no katastrofa ani tam ve směs neměl radši být. Chybělo tam snad vše co tam mělo byt a nejvíc ta jiskra celého filmu. Hudba aspoň potěšující. Ale přesto je to ve směs povedený film. Teresa dělo. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Matta (Topher Grace) vidno, ako počas práce v Suncoast preceňuje kópie Tajomstva môjho úspechu (1987). Zápletky oboch filmov sú veľmi podobné, čerstvý absolvent vysokej školy predstiera, že je oveľa úspešnejší než v skutočnosti je. (Arsenal83)
  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno