Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Představte si, že 80. léta rostla na stromě, vy jste je všechny sklidili a udělali z toho nejsilnější možnou pálenku, která nepostrádá chuť, energii a sílu, jenž prostě rozjede mejdan sama o sobě. TMHT je totiž spíš nostalgická party než klasická retreo rom-kom. Opírá se o hitový soundtrack, Topherův výborný herecký výkon, sexy Teresu a překvapivě příjemnou Annu. Scénář a dialogy vlastně nejsou moc důležité, fungují jako půdorys pro jednotlivé histroky z mejdanu pospojované dohromady. Celý film drží diváka v příjemném rozpoležení a pokud byste náhodou po zkončení filmu začali sami od sebe organizovat mejdan, nebuďte překvapení. Poslední dobou se mnoho filmů snaží tuhle moji oblíbenou éru vytěžit, ale málokomu se to podařilo tak jako Dowsemu, který se opírá o detailní výpravu, kostýmy, atmosféru a kameru, která jak kdyby vypadla z tehdejší MTV. My fanoušci 80's máme další modlu a ostatní zábavný party movie. Nevíte co se životem, ségra to neví, kámoš to neví, holka vašich snů to neví, tak se na chvilku přestaňte týrat a užíte si právě tuhle noc!... 80% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapivo dobré, zo začiatku to začínalo ako klasika (teen komédie) a vlastne celý ten priebeh tak aj pokračuje, ale čím viac minút pribúda na VLC prehrávači, tým je to zaujímavejšie a hlavne zábavnejšie.Treba sa prekusať trošku cez ten nudný začiatok a potom je to fajn, film naberá na obrátkach, vtipné scény len pribúdajú, tie trapné tiež (ale fungujú ako very funny) a celé to pôsobí veľmi sympaticky hlavne vďaka skvelým hercom, kde Topher Grace spĺňa podmienky pre obe pohlavia (chlapi mu budú fandiť a povzbudzovať ho a dievčatá zase obdivovať) a o čoraz krajšej herečke menom Teresa Palmer to platí tiež tak nejak podobne (btw všimli ste si tu podobu s Kristen Stewart? Teresa je ale krajšia:-).V skratke sa jedná o ďalšiu komédiu pre mladšie publikum o stredoškolskej láske, ale je to jedna s tých vydarenejších kúskov. 80% - 4* ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Pokud si pamatuju, tak trailer horlivě lákal na ujetou komedii o klukovi, co se snaží ulovit největší kočku z jeho bývalé střední. Akorát, že ve skutečnosti má Take me home tonight blíže k dramatu než ke komedii. Postavy samozřejmě páchají různé šílenosti, ale rozhodně jich není tolik, aby definovaly celý film. Celý příběh je hlavně založený na sešlosti bývalých spolužáků, kteří se nemůžou rozhodnout, co dál se životem. Zasazení do 80. let je ale tak trochu zbytečné, protože mimo kostýmů a reklamy na Appetite for Destruction mi je tu nic pořádně nepřipomělo a přitom to mělo takový potenciál. Celý film by se tak klidně mohl odehrávat v roce 2011 a výsledek by byl stejný. To se samozřejmě netýká soundtracku, který je jednou z nejlepších věcí na celém filmu. Spokojených 6/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Autá, na ktorých jazdia postavy vo filme, majú poznávacie značky začínajúce číslom 4. V osemdesiatych rokoch minulého storočia sa poznávacie značky v Kalifornii začínali číslom 3. (Arsenal83)
  • Na párty scénach bol jeden komparzista s Tourettovým syndrómom, ktorý často kričal "Strih!" pri natáčaní scén namiesto režiséra. Topher Grace povedal, že sa to stalo najmenej päťkrát. (Arsenal83)

Reklama

Reklama