Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Když tak nad tím přemýšlím, nemám s Take Me Home Tonight vlastně ani žádný výrazný problém. Samozřejmě, že se tu opět, zase a znova, točí úplně základní Hollywoodský romantický koncept posledního dvacetiletí, ale v porovnání s konkurencí je to celé uděláno docela citlivě a nenásilně. Potěší pak i osmdesátkový feeling a hlavně soundtrack. Samozřejmě, že šlo vymyslet lepší děj, natočit lepší scény, s osmdesátkáma si více pohrát, no prostě to celé udělat lépe, ale když kouknu na současnou konkurenci tak nemám s třema hvězdičkama nakonec problém. Nostrils ready. We're doing this. Ok ()

Reklama

Rssa 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s božím soundtrackem a krásnou Teresou Palmer, bohužel Topher Grace zase se tváří a hraje napřesdržku a už to není ten sympaťák z In Good Company, spíš připomíná otravného Erica Foremana z posledních sérií That 70´s Show. 70 % BTW: Naproti tomu promovideo s parodováním filmů v podání hlavní čtveřice filmu je naprosto výborná věc. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na začátek asi jen... božíí soundtrack. Jaksi mě to vzalo, úplně jednoduché... malý, stydlivý Matt miluje (už od dětství) Tori, která jak jinak jeho city neopětuje, protože ona je krásná karneval Lady no a Matt je školní pošuk (looser). Zberba si rekne, mluví z vlastní zkušenosti, no ne já byl v mládí letadlo jako! Konečně USA teenage movie co za něco stojí (něco málo). 6/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vezmi ma vecer Domov je u nas prelozene ako Noc je jeste mlada. Majkl Dowz ako reziser mi teda vela nehovori, ale ako komedia sa to da dobre zniest, Topher Grace /Traffic- Nadvlada Gangu/ neprehraval, Tereza Palmer /Wolf Creek 2005/ bola nadherna a vyborna bola aj Anca Farys. Zvysni herci mi nehovorili nic, ale ako komedia to dobre a rychlo uplynie, obcas sa da aj zasmiat : 60 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Autá, na ktorých jazdia postavy vo filme, majú poznávacie značky začínajúce číslom 4. V osemdesiatych rokoch minulého storočia sa poznávacie značky v Kalifornii začínali číslom 3. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama