Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapivo dobré, zo začiatku to začínalo ako klasika (teen komédie) a vlastne celý ten priebeh tak aj pokračuje, ale čím viac minút pribúda na VLC prehrávači, tým je to zaujímavejšie a hlavne zábavnejšie.Treba sa prekusať trošku cez ten nudný začiatok a potom je to fajn, film naberá na obrátkach, vtipné scény len pribúdajú, tie trapné tiež (ale fungujú ako very funny) a celé to pôsobí veľmi sympaticky hlavne vďaka skvelým hercom, kde Topher Grace spĺňa podmienky pre obe pohlavia (chlapi mu budú fandiť a povzbudzovať ho a dievčatá zase obdivovať) a o čoraz krajšej herečke menom Teresa Palmer to platí tiež tak nejak podobne (btw všimli ste si tu podobu s Kristen Stewart? Teresa je ale krajšia:-).V skratke sa jedná o ďalšiu komédiu pre mladšie publikum o stredoškolskej láske, ale je to jedna s tých vydarenejších kúskov. 80% - 4* ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Příjemný film se super soundtrackem. Na filmové hudbě hrozně záleží a co může být lepšího než pecky z 80´s. Film mi sedí, už kvůli výběru herců, Topher Grace je sympaťák, Anna Faris vtipná a M. Biehna mám rád už od dob Terminátora a Vetřelců. Původně jsem zvažoval 3 hvězdy, ale pak jsem si řekl, že s hlavním hrdinou mám pár věcí docela společných ( např. jsem také pracoval v Music Shopu ) a tak jsem se rozhodl, že jednu hvězdu ještě přidám. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu 80s, od palety a estetiky, cez skvelý soundtrack až po príbeh. Ten je na každom rohu povedomý všetkým tým 80s komédiám typu Pomsta šprtákov, na ktorých sme fičali pre 15 rokmi, keď ich dávali každú stredu na Markíze. Napriek všetkému som sa bavil, je to pekná feel-good pocta tejto ére s kopou malých nepodstatných detailov ako Harry a Hendersonovci v telke na pozadí, depešácke účesy, odkazovačky na Scarface a podobne, ale aj sympatické postavy a síce jednoduchší, no milý situačný humor. Dal by som i nadhodnotené 4 hviezdice, no zajtra by som pravdepodobne aj tak ubral, takže 3. Btw celý čas som si myslel, že sa dívam na Kristen Stewart a ono to je nakoniec jej dvojča Teresa Palmer. Už aspoň viem ako ich rozoznám - Teresa vie hrať. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Ano, opět bude moje hodnocení zřejmě vyčnívat a možná je i malinko nadsazené, nicméně dle mého názoru se jedná o absolutní nářez. Sympatická hlavní dvojice, excelentní nahrávač - neskutečně zahraný Danem Foglerem - vynikající hudba a parádní dobový feeling (nejlepší jsou ty účesy, oblečení a taneční kreace). Se scénářem si netřeba lámat hlavu, tradiční pohádka o tom, jak looser kočku svých snů (a nejen jeho snů) sbalil :-) Topher se stává mým oblíbencem a k Terese Palmer netřeba nic dodávat. Malinko nevyužitá Anna Faris zamrzí, ale aspoň zůstalo více času na kokain a hrátky v umývárně! A znovu opakuji, parádní 80s soundtrack! 10/10! //viděno již 2x// ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • V půjčovně se mezi jinými nachází také kazeta s filmem Krysa, ten byl však natočen až v roce 2000. (Tygrys)
  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama