Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte na Planetě YÓ!   Budeme se potkávat na zatím zcela neznámé planetě, schované kdesi mezi hvězdokupami a temnými mlhovinami... Málokdo by čekal, že ve vesmíru, mezi vlasaticemi, černými dírami, asteroidy, planetoidy a dalšími kosmickými objekty existuje velmi útulné místo, kde žije přátelský mimozemšťan se záhadným jménem Tý-Yó. A že na návštěvu za ním létají naši moderátoři Honza Cina a Maruška Doležalová a také mnoho zajímavých hostů. Proč? No protože odtud mohou pro vás nerušeně vysílat spoustu zajímavých věcí - animované i hrané seriály, pohádky, soutěže a také plno informací o světě, na který se odtud - z hloubi vesmíru, můžeme podívat pěkně s nadhledem! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

waits 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč do pásma více či méně vkusných seriálů ČT vkládá bezduché plácání teenagera (ů), za kterými poskakuje odpudivá animovaná figura, jen o chlup méně sympatická než onen skřet z Alzy. A to jsem neviděl často diskutovaný díl, ve kterém moderátor dětem sdělil k migrační krizi toto „Kdybychom těm uprchlíkům řekli ne, tak nebudeme o nic lepší, než ty slizké potvory z planety Ne.“ A to se mi, soudruzi z programu Yo, už nelíbí vůbec. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Mluvme na děti jako na pitomce aby z nich i pitomci vyrostly. Jinak se tohle nazvat nedá. A hlavně nikdy nezapomenu a neodpustím tvůrcům tohoto paskvilu, jak se snažili vymýt mozky malým dětem během uprchlické krize. To je prostě hnus, který se nedělá!!! A vrchol pointy tohoto blbého vtipu je to, že za tento odpad, který je škodlivější než kde jaký toxický sajrat, si ještě platíme. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zavítali jsme na planetu Yo, i když podle astronomů to není planeta ale jeden z měsíců planety Jupiter. Sem létává Marie Doležalová za svým retardovaným (a hlavně imaginárním) kamarádem. No jo, někdo si řekne, že je to ufon, no ale když používá tak čtyři slova, tak si nemyslím že se jedná o řeč. Někdy tam přiletí i Jan Cina, kvůli stejnému důvodu jak Marie Doležalová. Pak tam mají ještě nějakou televizi, která vypadá jako zničená rychlovarná konvice. A copak nám v té televizi dávají? Samé kraviny, které nejsou na dívání, ale na jiné účely: spáchání sebevraždy, unudění se k smrti, přijít za 2 minuty o svoje IQ... ()

Plechovka95 odpad!

všechny recenze uživatele

Chudáci děcka !! Vyrůstat v dnešní době musí být asi utrpení...zlatá kouzelná školka. Tohle je výplod jedince,který kromě užívání psychoaktivních látek má dojem,že rozumí dětské duši,opak je ale pravdou a tento člověk ne jen že obsadí dva hrozné moderátory (Cinu navíc teď cpou kam se dá),ale ta mluva mimozemšťana musí urážet i dítka předškolního věku. Jsem pro zrušení celého pořadu,akorát to zabírá čas a ČT by místo toho mohla dát několika pohádek bez zbytečného matení dětských duší. ()

Thorgerda 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám pocit, že základním účelem České televize se stala sebelikvidace, resp likvidace diváka, tedy přinejmenším všech jeho trochu ambicióznějších mozkových aktivit. Proto jsem příjemně šokována, že tato degenerace ještě nepostihla všechny složky jeho vysílání. (ovšem, co není může brzo být) Mám malé dítě, a tak "jedním okem" sleduju tenhle pořad relativně pravidelně. Osobně považuju to, že moderátor improvizuje každý den na jiné téma, a pokud jsem mohla vysledovat nikdy NE HLOUPĚ za docela nebývalý jev. A některé vydařené nápady mi vlastně připomínají Studio kamarád - v tom, že za prvním plánem "bavení" občas pableskne nějaký morální apel, nebo narážka na nějaké pozapomenuté dobré hodnoty... Což se vlastně projevuje i v některých pořadech v Planetě Yó obsažených, mám na mysli ty diskusní... Opravdu nechápu proč to tu má tak špatné hodnocení? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama