Reklama

Reklama

Dokument zachycující český hokejový tým na Mistrovství světa 2010 v ledním hokeji, které se konalo v Německu. Dokument je obohacen i o rozhovory s hráčí. (maroush)

Recenze (118)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Takřka na každém MS v hokeji měla ČR zvučnější soupisku, než v roce 2010 v Německu. Jenže nikdy neměla tak zarputile bojovný tým, který se včas jal slepě následoval buldoka Rolinka a místo obvyklé "české chytrosti" vylovil z dosud nezjištěného místa takovou nálož charakteru, že se stal neporazitelným. Pokud si chce někdo připomenout, jak se správně bojuje za slávu své země, tak se může mrknout na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10127552941-hokej/21047129804/. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tohle mistrovství světa jsem prožíval prozatím nejvíce ze všech, jelikož už jsem dorostl do vyššího věku a sledoval jsem jej naplno. Srdeční záležitost! Tenhle “tým na hraně“, to jsou ti největší bojovníci! A tohle je o jejich cestě. “Česko vítězí, ve finále mistrovství světa a zapichuje další vlajku na hokejovém Everestu!“ 5 hvězd! ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-film. Pro mě je Mistrovství světa v ledním hokeji 2010 v Německu, ten nejúspěšnější a nejemociálnější sportovní zážitek, který jsem kdy mohl zažít. Jelikož jsem ročník 95, tak si Nagano mohu pamatovat jako tříleté děcko, ale díky mé paměti si samozřejmě na zlatý olympijský turnaj vůbec nevzpomínám. MS 2010 jsem prožíval každičkým zápasem. Abych byl upřímný, tak po neúspěchu s Nory a následně se Švýcary jsem trošku ztrácel naději v český tým, ale následný, úspěšný zápas s Kanadou, ve kterém jsme bojovali o to, aby jsme se vůbec dostali do čtvrtfinále mezi nejlepší osmičku jsem už věděl, že mi na ty medaile máme. Po infarktovém čtvrtfinále s Finy a následně semifinále se Švédy, mimochodem Rachna Kachna, toto letělo, chybíte nám hoši :( ...se tým, kterému nikdo nevěřil a který byl na pokraji potupnému nepostoupení do Play Off, dostal až do velkého finále s Rusy, které upřímně a od srdce nenávidím. Nebudu rozebírat postup celého zápasu, ale podotknu to, že finále MS 2010 byl pro mě ten nejlepší u televize strávený hokejový zážitek. Hlavně poslední 3 minuty zápasu, ve kterých jsem ani nedutal, při nepochopitelné přesilovce 6 na 3. Takovou přesilovku jsem v přímých přenosech hokejových utkání nikdy neviděl a velkou zásluhu na naší zlaté cestě za titulem má samozřejmě Tomáš Vokoun, kterého s velkým nepochopením nezvolili jako nejlepšího brankáře turnaje. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Fúha, mám dojem, že sa tu hodnotí neobjektívne a skôr sa hodnotí úspech, ktorý Česko vtedy dosiahlo. Úprimne poviem, že som to vtedy prial Rusom, aby získali po dlhej dobe opäť zlatý hetrik, najmä keďže tam hral Ovečkin, no takto ste sa síce nabudili a prepísali históriu, ale o rok nám potom naše majstrovstvá vyfúkli Fíni a na ďalší rok, keď sme mohli po druhýkrát získať zlato, tak nám ho opäť zobrali skvelí Rusi, ktorí na tom turnaji neprehrali. Radšej by som bol, keby práve vtedy získali Rusi hetrik, my následne doma vyhrali, už len kvôli Paľovi Demitrovi a vy potom v tom roku 2012, aj keď chápem, že vy kvôli Marekovi a Rachůnkovi by ste to asi takto nebrali, ale zas Paľo sa nedočkal, takže čo už, história to zariadila takto. Hokej je nevyspytateľný, je to predsa hra, aj nájazdy sú akoby lotéria, ale chápem tie obavy, čo ste mali, aby ste náhodou nevypadli a Jágrovi sa treba poďakovať, lebo povedal pravdu a správne tím nabudil, on je pán hokejista. Celý dokument však nie je hodný tohto úspechu, je to také nič, akoby to bolo po dvoch rokoch opäť u vás, proste ani súperom sa to veľmi nevenovalo, celým turnajom tento dokument prešiel iba pár rozhovormi. A to vás aj odpisovaný Vokoun podržal, nuž mohli si dať tvorcovia viac námahy. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Fain povídání s přímými účastníky ms 2010, které osobně považuju za český Zázrak na ledě. Podceňovaný tým, který rozhodně nepatřil mezi těch 5-6 favoritů turnaje, a který turnaj rozjel stylem, že hrozila největší blamáž v naší hokejové historii, se nakonec semknul a dokráčel až k titulu. Tuna zážitků. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama