Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad o humoru a talentu těch, kteří dokázali vzbudit úsměv ve chvilce, ale vzpomínat na ně budete celý život.
Jednotlivé díly: I. série:  1. Burian
2. Rašilov
3. Haas
4. Marvan
5. Holzmann
6. Jirásková
7. Libíček
8. Janžurová
9. Donutil
II.série:  1. Menšík
2. Polívka
3. Kopecký
4. Zázvorková
5. Plachta
6. Sobota
7. Sovák
8. Wimmer
9. Gollová
10. Voskovec a Werich
III.série:  1.-Horníček
2.-Nový
3.-Šimek a Grossmann
4.-Ferbasová
5.-Lipský L.
6.-Molavcová
7.-Svěrák a Smoljak
8.-Dvořák Josef
9.-Císler
10.-Suchý
11.-Hrzán
12.-Lábus
13.-Brodský
14.-Bohdalová
15.-Filipovský
16.-Nárožný (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

sator 

všechny recenze uživatele

Za největší slabinu považuji výběr herců, protože jen těžko se asi získávaly nové informace. Proto často slyšíme to co notoricky známe.Dobré díly: Sobota, Wimmer ,Polívka... Daleko zajímavější a samozřejmě pracnější by bylo posvítit si na herce druhé lajny..než opakovat stále ty samé informace dokola...o těch nejznámějších....Horníček tisíckrát ty samé záběry, přitom Hovory H neběžely od r.1969 nechápu...Nárožný ***, Císler ***Svěrák****Hrzán***,Š+G***,Dvořák**** ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu mi vyhovuje, ale s obsahem už je to horší. Pro někoho, kdo o konkrétním herci ví málo nebo nic, to určitě dostačuje. Jenže když 2 třetiny pořadu tvoří notoricky známý úryvky z filmů a scénky, tak už nezbyde čas na to zajímavější a ne tak profláklý a to je škoda. Ale Nárožný jako průvodce je fajn. ()

Reklama

ViktorD 

všechny recenze uživatele

Ad V + W: Miroslav Horníček při jedné oslavě (jejíž účast byla nadmíru hojná) ve Werichově vile na Kampě údajně poznamenal něco ve smyslu: "Teď kdyby se utrhnul strop, tak zahyne česká kultura." Ano, a v troskách pod utrženým stropem by zemřel i jeden z největších českých básníků Vladimír Holan, který obýval s rodinou přízemí této vily... ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše a vlastně zbytečnej pořad, protože tohle už od nepaměti a mnohem lépe dělá Hanzlík (a před ním myslím Svěrák) v Úsměvech. Viděl jsem díl s Kopeckým a přišlo mi, že jsem se nedozvěděl nic novýho oproti tomu, co už beztak ví každej průměrně informovanej divák. No a Nárožnýmu asi špatně udělali zuby nebo co, protože šišlá jak stará Blažková. A taky bych řekl, že debilnější název pořadu se už asi nedal vymyslet. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, kde jsou představeni ti herci, kteří pro českou kinematografii, kdy něco znamenali. To vše uváděno prostřednictvím Petra Nárožného, kterému tento úděl přesně sedl na míru. Snad právě proto se mi tak líbil, neboť patří mezi mé oblíbence. Navíc jeho forma podání působí na mne velice živě a příjemně. Vše ostatní je jen a jen poctivý kus práce zabalený do necelé hodinky. Dávám proto 4/5 ()

Galerie (9)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama