Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu producenty i režiséry, že obsazují hereckého a hudebního diletanta 50 Centa - gangsta nigga scéna je početná a filmy se svým idolem se u ní určitě těší velké oblibě. Co ale nechápu je, proč se takových sraček zúčastňují formáty jako Bruce Willis a Ryan Phillipe. Doufám, že si osvědčená jména budou propříště pamatovat, že lézt před kameru po boku toho podprůměrného recitátora se nevyplácí. 10% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Podpriemerne krimi v dost videnych, nudnych scenach, ktore obcas dokreslilo nieco pozitivnejsie, ale dost zriedkavo. Bruce Williis toho moc neukazal, co je v jeho silach, ved ho ani dokopy poriadne neukazovali vo filme. Cely film sa nejako stale viac a viac utapal do smrduteho bahna v nejakom mociari, skade sa nie a nie vyhrabat na pevnu zem. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Film je tak na jednu hviezdičku, ale jednu prihodím za Willisa, lebo tých pár scén s ním je super. Inak film absolútne nie je hodný hercov ako Phillippe a Willis. A Randy Cotoure ma síce dobrú postavu, ale totálne nevyužitú. Síce pobavil, ale že nemal ani jednu riadnu bitku tvorcom neodpustím. "50 halier" je nudný, nevýrazný nezaujímavý. Nie, že by vyslovene zle hral, ale proste ničím nezaujme. Lepší režisér a pár vylepšení scéra a molo to byť super. Takto. WTF ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Curtis Jackson není zrovna pohlednej, ani sympaťák. A co Ryan Phillippe, to měl být hajzl, frajírek a idiot současně? Willis dal pár poznámek, rád jsem ho viděl, ale to je tak vše. Nakonec byl nejlepší řezník a jeho přístup. A vůbec veškerý černý "humor", který - dalo by se říct - překvapí a někoho možná lehce zamrazí, byl nejsilnější stránkou filmu. Otřesný uhekaný soundtrack zazněl naštěstí jen párkrát. # příběh 5 | hudba 5 | humor 1 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 4 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Anglicky SETUP, česky(slovensky) PODRAZ. Bohužiaľ, na tento film platí ten druhý výraz. Mohlo by to dopadnúť lepšie, keby scenár bol prepracovanejší. No a B. Willis? Dva-tri dobré hlášky, ale to je všetko. Ale to už pre dnešné akčné filmy nestačí. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama