Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podraz připravili primárně tvůrci na diváka, jelikož slibují akční jízdu zaměřenou na krvavé vyřizování účtů mezi zlodějíčky, přitom ve finále servírují jen zvláštní a především nekvalitní béčko, kterému má dominovat výkon slavného recitátora padesáticenta, což se nakonec ukáže jako značně pošetilá myšlenka, neboť pan half dollar je cokoliv, jen ne herec do hlavní role. Marně jsem doufal, že film zachrání alespoň sám velký Bruce Willis, ten však pokračuje ve své tradici krátkodobého účinkování za nejvyšší výdělek, takže se ho dočkáme jen na pár zbytečných scén, které však díky jeho odlehčenému pojetí šéfa gangu docela pobaví. Jinak je film takový průměrný akčňák, s malým počtem akčních scén, scénář je plný nelogičností a nesmyslů, nesedl mi ani divný soundtrack. Vlastně jsem se docela intenzivně nudil, což je samozřejmě u akčňáku velký špatný. 1/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Žiadna katastrofa, proste iba ďalšie typické gangsterské béčko, len s hviezdnejším obsadením. Sklamaním bolo záverečné rozuzlenie, kde si tvorcovia zobrali tak trochu príklad z o tri triedy lepšieho Verejného nepriateľa. No a návštevy v kostole a dialógy senťáka s kňazom, to je kategória sama o sebe, akoby to tam chcel mať samotný "umelec", lebo si rieši niečo osobné, neviem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu producenty i režiséry, že obsazují hereckého a hudebního diletanta 50 Centa - gangsta nigga scéna je početná a filmy se svým idolem se u ní určitě těší velké oblibě. Co ale nechápu je, proč se takových sraček zúčastňují formáty jako Bruce Willis a Ryan Phillipe. Doufám, že si osvědčená jména budou propříště pamatovat, že lézt před kameru po boku toho podprůměrného recitátora se nevyplácí. 10% ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podľa mňa si tento film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Rozhodol som si ho pozrieť len kvôli Brucovi Wilisovi. Jeho rola bola nestotožnená s jeho predchádzajúcimi výkonmi, jeho účinkovanie v akčných scénach v ktorých vždy dominoval to všetko chýbalo mojim očiam. Zrejme si Bruce Wilis potreboval kúpiť nové lacné sako tak zobral túto ponuku, inak si to neviem vysvetliť ,alebo ako veterán dostáva už len také ponuky no neviem. Príbeh nemal žiadnu zápletku, navyše nedotiahnuté detaily v istých častiach. Ak sa pozriem pár rokov dozadu a porovnám s podobným filmom Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Sbal prachy a vypadni tak ten ho vo všetkom prekonal. Neviem či to bola chyba režiséra Mika Gunthera ,alebo malý rozpočet na tento film ,ale bolo to chabé. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No ona to zas tak buhvíjaká sračka opravdu není. Chtěl jsem si ověřit ( po dlouhé době ) zda mám davat na zdejší hodnocení nebo ne. (ne). Co mě táhlo se na tenhle film podívat byli samozřejmě herci, tam chyba podle mě nebyla. Příběh špatný nebyl, ale byl hrozně děravej a trochu pitomoučkej (třeba řezník). Vytřískat se z toho dalo mnohem mnohem víc. Každopádně fim hezky odsejpá a já jsem se tak nemusel moc nudit. Na páteční večer s popcornem a se skotskou v ruce je to tak akorát :)). P.S. akci nečekejte. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama