Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

Flavors 

všechny recenze uživatele

Je-li vám blízká klubová atmosféra, trápení rockových amatérských kapel a jejich touha proslavit se, bude se vám to líbit. Tak jako mně. Herecké ztvárnění Neila - paličatého , hrdého až otravně, se superschopností dostat se z problému do ještě většího, je díky talentovanému (opravdu úžasně zpívá :) )Benu Barnesovi skvělé. ()

Tom:) 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Není ani špatně natočený. Je to celkem dobrá komedie. A celkem slušný životopisný film. Ale největší problém je, že pořádně není ani jedno - osciluje mezi těmi dvěma žánry a vůbec to tomu neprospívá. Na komedii moc utahané. Na životopisný zas moc tlačí na vtipy. Hezké, ale nezaujalo. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít Bona - název jsem si sice přečetla, ale spojitost s hudební skupinou U2 mě nenapadla :D Vždyť po světě může chodit milion osob s jménem Bono :D Proto ve scéně v autobusu, jsem po oznámení: "Díváte se na U2" :D Jsem byla zaseklá stejně jako okolní přihlížející v autobuse a potom přišel nával smíchu :D "To je teda debilní" :D :D Film je plný hlášek, kterých si je dobré všimnout - "Takže papež fakt vyjebal s naší kapelou" :D "Co mám říct mámě? Má toho víc? ;) Film mě zajímal kvůli Krysten Ritter, která je tam pouze minimálně, ale všechno za ní dohnal Ben Barnes a Robert Sheehan, kteří v podání bratrů byli skvělý :) Dobové oblečení a prostředí 70.let, které přímo nesnáším vidím najednou úplně z jiného úhlu :) Paráda :) A hudba taky skvělá ;) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, co z příběhu byla pravda, a co si scénáristi vymysleli (je mi jasný, že se asi nikdo nepokusil zabít Bona, ale co ten zbytek). Je trochu škoda, že většina stopáže se věnuje jenom úsilí neznámý kapely prosadit se. Určitě by bylo zajímavější sledovat "půl na půl" dění v neúspěšný kapele a v megaúspěšnejch U2. V rámci možnosti se ale tvůrcům povedlo z danýho tématu vytěžit téměř maximum. I když nejsem fanouškem U2 ani rockový hudby, tak jsem se nakonec příjemně pobavil. Jako oddechovka na volnej večer to neni vůbec špatný, žádný zázraky ale nečekejte. PS: Pokud jste fanoušci U2 a (nebo) rockový hudby, přidejte k hodnocení ještě jednu hvězdu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Kapela U2 patří mezi mé nejoblíbenější, no je fakt, že z tohoto úhlu pohledu jsem se na ní nikdy nedíval :-) Velmi zajímavý námět, o to víc, že je podle skutečných událostí. Ben Barnes je jako žárlivý, ale o to zapálenější muzikant perfektní, Robert "Misfit" Sheehan i s tím svým retardovaným výrazem nezůstává pozadu a Martin McCann jako samotný Bono v určitých scénách od toho opravdového téměř k nerozeznání. Film nejen pro fanoušky této irské legendy, nebo pro fanoušky rockové hudby, ale i pro ty, co mají rádi komedii "tak trošku jinak". Jen ten konec mě naštval- z Neila se stal uznávaný žurnál, ale jeho bratr Ivan, který teď mohl s U2 obrážet celej svět nebýt silně sobeckého bratříčka, skončil jako druhořadý kytarista regionálního postavení hrající tak maximálně na svatbách- inu ten život je někdy pěkná sviňa... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Skuteční bratři Ivan a Neil McCormickovi si ve filmu také zahráli, a to osoby, sledující jeden z prvních koncertů v prázdném baru. (Zdroj: ČSFD)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)

Reklama

Reklama