Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (141)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem o čem film je, šlo o novinku s Olivií WIlde a mimo jiné i Liz Banks. Po čtvrthodině pomalejšího děje jsem si říkal, že na tohle nemám moc náladu a možná to v půlce vypnu. Záhy přišla změna, ukázala se hlavní zápletka a film hodně dlouho mě bavil. V závěru šla atmosféra trochu dolů, do patosu. Liz Banks výborná. Olivia v sympatické vedlejší roli. 70 % # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 7 | hudba 6 | humor 1 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Pěkný a příjemný filmík s moc fajn herci. Jen podle mne Kurtzman mohl více brnkat na komediální strunu (námět a obsazení Chrise Pine k tomu docela vybízí), to by tomu mohlo dodat trochu více štávy a já bych mohl přitlačit a vrazit tam i tu čtvrtou. Takhle musím dát jen tři i přes fajn scénář a překvapivě velmi dobrou režii. P. S.: Je škoda, že Olivia Wilde byla tak nevyužita. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem chtěla udělit vyšší hodnocení, ale bohužel se nezdařilo. Bez mála dvě hodiny se Chris Pine pitvoří s tím, že nedokáže krásné bloncce Elizabeth Banks říct, že je jeho nevlastní ségra. Bez urážky vedle blonďaté Elizabeth vypadá Chrisova přítelkyně Olivia Wilde jako holka z davu - i když je jinak taky hodně hezká. Celou dobu jsem si v hlavě u toho snímku říkala - proboha tak jí to řekni ne? Něco jako Hello I am your brother asi není tak těžký ne?? Možná bych dala nižší hodnocení, ale konec byl záchranou celého filmu. Popravdě jsem měla vlastně pocit, že se na sebe sourozenci vrhnou a budou se tam spolu pelešit, jelikož to napětí mezi nimi a taková spousta scén kde se na sebe čučí pět minut do očí..šílené. Něco jako už jsem konečně našel svoji lásku uppps....je to moje ségra. Bez urážky - děsnej nápad na film..a nebo ještě líp - dobrej nápad ale blbě natočenej. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, výborný scénář a skvělé herecké obsazení, v jehož čele ruluje sympaťák Chris Pine - tzn. vše, co od pořádného dramatu očekávám. Ano, je pravdou, že se Kurtzman nevyhl určité míře šablonovitosti a možná sem tam ukápne trochu víc toho poatosu, ale parádně se mi trefil do nálady, takže zasloužené 4 polárky. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

O mnoho chytřejší a příjemnější než běžné rodinné drama. Pro Kurtzmana je to evidentně hodně osobní a poměrně inteligentní scénář je podtržen vynikajícími výkony Pinea, Pfeiffer a překvapivě i Elizabeth Banks. Zdaleka nejzábavnější na tom je, že to Kurtzman po zkušenostech s Bayem a Abramsem natočil jako nějaký nový akční flák právě od této dvojice (rychlé střihy, opulentní kamera, pokus o něco jako "akční scéna"). Už jenom kvůli tomu je chyba zařadit to vedle dalších průměrných rodinných dramat, kterých je každý rok padesát. 80% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré zažil sám režisér, keď stretol svoju nevlastnú sestru, žijúcu s inou rodinou až po dosiahnutí svojich 30 rokov. (Laslo)
  • Celosvětová premiéra proběhla na filmovém festivalu v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama