Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (141)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Pro většinu z nás je Alex Kurtzman parádní scénárista, který se podílel na spoustě filmů a seriálu jako scénárista nikoliv jako režisér. A proto je opravdu moc milé překvapení, že se jeho první film povedl. Za tu dobu co strávil na natáčení jiných filmů se toho naučil zřejmě dost, protože už od úvodu je jasně vidět, že svůj film drží v pevných rukou. Co se týče hereckého obsazení, tak je to paráda. Chris Pine je talentovaný a dokáže zahrát i složitější situace naprosto uvěřitelně. Elizabeth Banks překvapila tím, že dá zapomenout na svoji komediální stránku a dokazuje nám, že klidně může hrát v dramatech. Trošku zamrzí nevyužitost Olivie Wilde a Michelle Pfeiffer. Filmu by prospěla trochu kratší stopáž, jelikož poslední půlhodinka působí až moc předvídatelným dějem. Při sledování filmu jsem si říkal, který film asi nejvíce inspiroval režiséra a tím filmem je samozřejmě Rain man. Pěkný film, který neurazí, ale může potěšit pokud od něj nebudete očekávat zázraky. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Taky lepsi priemer. Malo to velmi blizko toho, ze to sklzne do priecinku ''nudnych'' filmov, ale na poslednu chvilu (presnejsie ''last 30 minutes'' ) ma to dokazalo dostatocne zaujat. A hoci som ocakaval trosku iny happy end, nakoniec som bol radsej za to realnejsie ukoncenie. Banks a Pine boli v pohode, Pfeiffer ma nezaujala, ale rola Olivie Wilde mi vylozene prisla ako nutna, len aby sa to neskoncilo troooosku inak :) . 60% ()

Reklama

ellegrey 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je příjemná a naznačuje příjemnou podívanou. Jakmile se děj a celkově celý film dostane do své poloviny, divák si pomalu začíná uvědomovat, že kvalita snímku nenápadně klesá, pak se ale objeví nová scéna, která jeho pocit vyvrátí. Ten se ale najisto vrací v samotném závěru, kdy se z původně příjemného romantického dramatu s dobrým hereckým obsazením stává další "americká slaďárna" s dopředu předvídatelným koncem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak to sa podarilo! Z jednoduchého klišé príbehu sa podarilo spraviť nadpriemerný film. Už od začiatku bolo jasné akým smerom sa to bude všetko vyvíjať, ale napriek tomu celkové spracovanie zanechalo vo mne veľmi príjemný pocit - dokonca by som povedal, že ma to aj dojalo. Tie vzťahy medzi postavami vo filme boli poriadne vypäté - zahalené tajomstvom, avšak pravda musela skôr či neskôr vyplávať na povrch. Spočiatku sa s ňou ťažko zmierovalo, ale skôr všetkému uškodili tie ďalekosiahle tajomstvá v oboch vetvách rodiny. Napokon som bol teda z toho prekvapený, aj keď mi nešlo do hlavy ako by Frankie dokázala tak zdatne odolávať Samovi (teda v čase, keď ešte nevedela, že je to jej brat). Veď pre slobodnú mamičku musí byť nesmierna vzpruha keď sa v jej živote objaví muž (ešte k tomu taký sympaťák ako je Chris Pine), ktorý sa "obetovo" zaujíma nielen o ňu ale aj o jej syna... Vlastne to mi prišlo na tom celom príbehu najzvláštnejšie. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks je opravdu moc hezká a ještě navíc dobře hraje. Chris Pine byl do role vybraný dobře,jak podobou(sourozeneckou),tak mi tam seděl i jaksi charakterově. Zezačátku nesympaťák,který se vybarvuje a myšlenky srovnává postupně,až nakonec uzrává a postaví se všemu čelem. Kdyby to tak fungovalo doopravdy a častěji,moc by se mi to líbilo. Navíc mi ke štěstí stačí i jen pohled na mou oblíbenou, vyžilou Michelle Pfeiffer se dvěma brýlema na hlavě zároveň a hned mám o něco hezčí den.:) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla na filmovém festivalu v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré zažil sám režisér, keď stretol svoju nevlastnú sestru, žijúcu s inou rodinou až po dosiahnutí svojich 30 rokov. (Laslo)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno