Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Další obhroublá stupidita pro celou rodinu, při které jsem si často přál, aby kněz James Caan odložil kolárek a splašila se mu kladiva božího hněvu.. Až na malé výjimky je Sandler zacyklený v rolích nevycválaných buranů, kteří nakonec najdou ty pravé rodinné / partnerské hodnoty a za tu stálost ho svým způsobem uznávám. Akorát se mi zdá, že v posledních letech už nedokáže tlumit své gerontofilní sklony, ale znáte to, proti gustu.. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Nebudem skývať rozčarovanie,dokonca menšie sklamanie.Možno je to kvôli tomu že som sa na tento film až príliš tešil a mal som vyské očakávania.Ale nedostalo sa mi to,na čo som u Sandlera zvyknutý. Aspoň nie do prvej polovice.Väčšina vtipov mi prišla trápna,príbeh bol úplne absurdný-učiteľka otehotnie so svojom asi 12-13 ročným žiakom,ale na druhej strane Sandlerove komédie nikdy neboli záležitosťou hlbokých myšlienok a išlo iba o to zasmiať sa na nechutnom,vulgárnom a nezmyselnom humore,čo tento film dokonale splnil. V druhej polovici sa film trochu rozbehol (neviem či to nebolo spôsobené tým,že už som sa pozrel na dno fľašky vína) a ja som sa naozaj úprimne niekoľko krát zasmial,dokonca chytil záchvat smiechu.V poslednej pol hodinke na mňa čakalo aj pár nečakaných zvratov,príjemný záver a film si zachoval aspoň akú takú tvár.Aj keď osobne mám Senlera rád a jeho humor milujem,musím povedať,videl som aj lepšie komédie. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nekvalitní český dabing ! Čekal jsem určitě více. Tento film jsem shlédl jen kvůli mému oblíbenému herci, Adamu Sandlerovi, ale to byla snad jedinná pozitivní stránka tohoto filmu. Přišlo mi to opět stupidně americké. Když to tak shrnu, tak dávám 4 hvězdy za Sandlera a za film (jako příběh) dávám odpad!, čili výsledná 2 hvězdy. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to dobrý snímek, který pobaví a neurazí. Sice je to trochu pofidérní a dětinské, ale chvílemi opravdu baví. Adam Sandler už dávno není tak charismatický, jako dřív, ale pořád je vtipný. Leighton Meester je krásná a sexy, takže se bylo i na co dívat a samozřejmě umí i výborně hrát. Atmosféra je skvělá, děj je trochu moc klasický a celkově je to velmi předvídatelné. Ovšem není to žádná katastrofa, ale ani strop. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Postavy Danteho (Peter Dante) a Otce Shakalu (Abdoulaye NGom) se objevily již dříve ve filmu Král videoher (2006) (Žralok)
  • Adam Sandler je iba o 12 rokov starší než Andy Samberg, ktorý hrá jeho syna. (m.a.t.o.)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)

Reklama

Reklama