Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (478)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak ja som trpezlivy divák. Snažím sa, ale tu už mi ta trpezlivost došla. Každý další Sandlerov film je horší a horší. Absolutna absencia humoru, za to však nabitý nechutnými a oplzlými rádoby vtipnými scénami. Velkost jeho fanklubu je desivá, pretože ak je toto umenie, ktore baví tolko ludi, tak sme vážne už totálne v prdeli... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sandlerovy filmy jsou jak na houpačce. Párkrát se povede fakt vtipná komedie se super humorem, poté pro změnu blbost a pak zase to samé dokola. Pravdou je, že bych byl hodně zmlsaný a náročný, kdybych chtěl, aby úroveň byla skvělá několik let po sobě. Jeho poslední počin "Můj otec je šílenec" patří do řad těch zdařilejších a můžeme hovořit o povedeném humorném snímku, při kterém se sice smíchy nepřetrháte, ale rozhodně vás neurazí. Náladu určitě zlepší a i přes délku téměř 2 hodin se divák dobře baví. Někdy byl humor sušší, někdy zase člověk smíchy vybuchl. Divákovu pozornost (zejména u pánů) na sebe strhávala i pěkná a sympatická Leighton Meester, která také měla na zvýšení úrovně filmu svou zásluhu. Taky musím uznat, že Sandler společně s Jimem Careyem je pro mě nejlepší americký komediální herec a budu jeho filmy sledovat dokud nepřestane točit. "That's my boy" je za mě za 70%. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Sandlerovka to určite je, ... ale jedna z tých slabších. Sem tam sa objaví "joke", ktorý trafí na správnu strunu, ale celkovo tu chýba novota. Je to celé dosť obohrané a chcelo by to niečo čerstvé. A pritom mám "sandlerovky" rád, ... toto však ani zďaleka nebola taká zábava na akú som od neho zvyknutý. Proste čakal som viac ... [2.5 *] No, Donny. I don't have any AXE body spray. Because I'm not a fucking douchebag. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler v roli, která je pro něj poslední dobou velmi typická. Filmu nelze upřít docela orginální námět. Poté se vrací do vyjetých kolejí. Docela dost jsem se nasmál. Sandler bombarduje diváky krásnou mluvou a jedinečným chováním. Jeho postava je napsána krásně. Velmi mě oslovila hned úvodní scénka, která byla kouzelná. Nechybí ani jeden malinký incestík a na začátku troška pedofilie. Na své si rozhodně přijde každý zdejší deviant. Každého, kdo ještě stále není úplný idiot a dokáže se nad vše co vidí patřičně povznést film potěší. Trošičku mně vadil český dabing, který je rok od roku a film od filmu horší. Přežil jsem to. Rozhodně se jedná o komedii jako křen. Více takových. Celkově slabší 4 *. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)
  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)

Reklama

Reklama