Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Sandlera jsem dlouho vnímal jako kreténa. Ale tímhle dílem mě přesvědčil, že v něm něco je. Od prvních minut film jede jako kaskáda gagů, některé jsou šílené, některé zajímavé, tu a tam geniální (třeba všechno s Vanilla Ice), některé jsou taky občas trapné, ale to v té frekvenci zanikne. No, a všechno dohromady je to šíleně vulgární. Bavil jsem se, jako dlouho ne. Taky oceňuju, že film, který obsahuje mj. o sblížení otce a syna a svatbu, nelze ani náznakem zařadit do kategorie "romantický". BTW: To je součást Sandlerova tvůrčího rukopisu, že jeho postavy obcují se ženami nad 70? Už jsem to zaznamenal v Zohanovi a teď zase... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler v roli, která je pro něj poslední dobou velmi typická. Filmu nelze upřít docela orginální námět. Poté se vrací do vyjetých kolejí. Docela dost jsem se nasmál. Sandler bombarduje diváky krásnou mluvou a jedinečným chováním. Jeho postava je napsána krásně. Velmi mě oslovila hned úvodní scénka, která byla kouzelná. Nechybí ani jeden malinký incestík a na začátku troška pedofilie. Na své si rozhodně přijde každý zdejší deviant. Každého, kdo ještě stále není úplný idiot a dokáže se nad vše co vidí patřičně povznést film potěší. Trošičku mně vadil český dabing, který je rok od roku a film od filmu horší. Přežil jsem to. Rozhodně se jedná o komedii jako křen. Více takových. Celkově slabší 4 *. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A to už jsem myslel, že Sandler tyhle role v šílených a často i dost trapných komediích nadobro opustil. V tomto případě mu můžu ale přičíst bod k dobru, protože i přes to, jak je That's My Boy komedie úchylná a dementní, tak je i fakt dost vtipná. Tenhle typ filmu určitě není pro každého. Já se ale fakt bavil. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivuji všechny, kteří to vydrželi do konce. Pro mě byl ten film naprostým utrpením, protože sázel na ten nejjednoduší, nejimbecilnější a nejdebilnější humor, jaký lze najít. A ten dabing je snad nejšílenější co jsem kdy slyšela, opravdu nechápu, jak v dnešní době někdo může zavrhovat originál. Myslím, že dostatečně vypovídající je už to, jak vyslovili xanax. Takže předtím, než mi zase někdo bude tvrdit, na jak skvělé úrovni český dabing je, podívejte se na tenhle exemplář. Upřímně nevím, jestli jsem zhnusená víc ze samotného filmu a absurdních vtipů, nebo těch dabérů, které pravděpodobně našli někde v blázinci :D ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Buď stárnu, a nebo už tyhle hrubozrné komedie Sandlerovi prostě přestávají jít. Myslím, že druhá možnost je ale správně. Po úděsném Jackovi a Jill totiž ještě před pár lety spolehlivý bavič natočil další naprosto nevkusnou komedii, ve které nemusí divák pro trapnou scénu chodit daleko. Sandler tady pořád křičí, všichni se strašně pitvoří a humor už staví jenom na samých nechutnostech, které už ovšem přestávají být vtipné. Tak snad už se Sandler po těchto dvou ranách vedle vzpamatuje. Jeho a Samberga je na podobné trapárny škoda. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Postavy Danteho (Peter Dante) a Otce Shakalu (Abdoulaye NGom) se objevily již dříve ve filmu Král videoher (2006) (Žralok)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)

Reklama

Reklama