Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Sandlerovka to určite je, ... ale jedna z tých slabších. Sem tam sa objaví "joke", ktorý trafí na správnu strunu, ale celkovo tu chýba novota. Je to celé dosť obohrané a chcelo by to niečo čerstvé. A pritom mám "sandlerovky" rád, ... toto však ani zďaleka nebola taká zábava na akú som od neho zvyknutý. Proste čakal som viac ... [2.5 *] No, Donny. I don't have any AXE body spray. Because I'm not a fucking douchebag. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A to už jsem myslel, že Sandler tyhle role v šílených a často i dost trapných komediích nadobro opustil. V tomto případě mu můžu ale přičíst bod k dobru, protože i přes to, jak je That's My Boy komedie úchylná a dementní, tak je i fakt dost vtipná. Tenhle typ filmu určitě není pro každého. Já se ale fakt bavil. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je ten trop. I když jsem se docela bavil, tak ten film mi vymizí z hlavy během pár týdnů. Nebudu si pamatovat žádné vtipy, scény a ani ujeté zvraty. Za mě podprůměr. (45 %) ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Malarkeyho 5 hviezd ma navnadilo, ale i tak som k tomu pristupoval opatrne, pretože upútavky na Markíze ma až tak nenadchli. Nakoniec sa z toho vykľul zvláštny hybrid , ktorý by mal byť komédiou, ale prisahám, že som sa zchuti nezasmial ani raz. Slabý úsmev spočítam na jednej ruke. Prevažná väčšina vtipov je absolútne stupídna a bohužiaľ mi došlo, že aj takýto je A. Sandler. Reči o tom, kto si práve prdol, kto si vyhoní pri pohľade na 80 ročnú starú babu ma skôr otravovali a prevažnú časť filmu som sa nestačil čudovať, čo za ko..tinu vlastne sledujem. Začal som, tak som to so zaťatými zubami dosledoval, ale som skôr znechutený. Sandlerove komédie Click, 50x a stále prvý raz, a naposledy Skús ma rozosmiať boli vtipné a úspešné aj vďaka tomu, že tam nebol ten prízemne trápny humor. Dabing na Markíze tomu tiež veľmi nepomohol, hlas P. Kočiša Sandlerovi nesedel. U mňa prúser. 40%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)
  • Masérku, kterou Donny (Adam Sandler) sváděl, ztvárnila jeho manželka Jackie Sandler. (..Lucas..)

Reklama

Reklama