Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $12,5milióna║Tržby USA $38,956,288║Tržby Celosvetovo $43,600,000║ 2023 si dávam repete a troška nerozumiem taj zášti na toto pokračovanie. Hlavne keď sa tretí film moc nevymyká nasadenej úrovni predošlích dielov. Samozrejme je to už taký stereotyp bytia a nebytia ale aj tak sa na to dá ešte pozerať. Príchod novej zákernej postavy Terry Silvera tam razantne rozvíri vody a dá tomu iný nádych. /50%/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pominu-li jednotvárnost a předvídatelnost céčkového scénáře (jenž byl víc o mudroslovném pěstování bonsají než o bojovém sportu), nejvíc mi vadilo, že se po celou dobu Daniel choval jako hlupák, co (kromě zpochybnění mistrova učení i ducha karate) všechno tlačil hrozně na sílu. Njn, ukecaný teenager sešel na scestí s padouchem za hranou karikatury, aby se jedním podařeným úderem ve finále napravil zase zpět. ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Čože? Prvý diel bol skvelý, druhý tiež, hoci mal svoje chyby, no pri tomto som mal pocit, akoby som pozeral úplne iný film. Martina Koveho mali odstaviť už v prvom filme a ten nechutne arogantný záporák s ulízanými vlasmi pôsobí v tomto dieli ako päsť na oko. Herecké výkony meh, Ralph vyzeral v porovnaní s predošlými dielmi ako úplný amatér. Bolo nám toto treba? Jednu hviezdu za "Pata" Moritu a Ralpha Macchia. Inak film, ktorý zrejme chcel vyťažiť zo slávy dvoch starších súrodencov, no nejak mu to nevyšlo. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

anais 

všechny recenze uživatele

Zatímco první a druhý díl se snažily vyprávět klasický příběh žáka a jeho učitele, a ještě to dokázaly okořenit akcí stravitelnou i pro mládež, tak třetí díl je plnohodnotné béčko s ultrašíleným bláznivě se smějícím záporákem a absencí jakékoliv logiky. Ve filmu neplatí žádná pravidla. Daniel se celou dobu chová jako naprostý idiot který pokazí na co šáhne, a pan Miagy je tu jakousi loutkou bez názoru, který čeká až se vše vrátí do starých kolejí...  Ale i tak mi to mimózní pojetí přišlo celkem zábavné, i když spíš jako příklad dobové nesoudnosti, než jako plnohodnotné pokračování. Pro našince stojí za zmínku Jan Tříska v roli mafiánova sluhy. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama