Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek jsem již viděla v jeho původní belgické podobě a zhlédla jsem ho znovu především kvůli hereckému obsazení. (Soft spot pro Wentwortha Millera). Musím ale říci, že dojem už pochopitelně nebyl tak intenzivní a mnohem více jsem si všímala určitých pro mě negativních aspektů, např. celkového chování mužů k ženám v tomto snímku. Osobně mi přijde odporné, když se muži jako tito hlavní představitelé žení přímo s tím, že si na svatbě nadšeně předávají klíč od jejich tajného doupěte, kam mohou vodit milenky. Mám asi naivní představu, že aspoň v momentě svatby by měl člověk zamýšlet být věrný, protože proč to jinak podstupovat...jako oběť pro manželku? Krása...Zároveň ale správně poukazuje na fakt, že každý má své temné stránky, úchylky, slabosti a tajemství, která nemusí vědět ani ti nejbližší, a že nic v životě není jisté a i nejpevnější přátelská pouta se mohou během chvilky rozpadnout či změnit v zášť. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka preverí, akí veľkí sú všetci kamoši a ako veľmi dokážu držať pri sebe. Prachy, kariéra, spoločenská prestíž a aj keď je to kamoš, tak predsa len červík závisti hlodá a vŕta. Keď sa do toho zamieša ešte samica, je o prúser postarané. Ja som sa bavil. Americký remake rovnomenného holandského filmu z roku 2010 ma prekvapil. Väčšina pokusov amerických filmárov previesť úspešné európske filmy do amerického prostredia takto nedopadnú. Opäť som sa neubránil porovnaniu a výsledok je jednoznačný. Skvelý bol už začiatok filmu, kde sa objaví mŕtvola sexi dievčaťa. Aj v pôvodnom filme mi pripadá typologické obsadenie hercov horšie. Môžem kvitovať ani dobrý námet filmu o piatich priateľoch a ich záletoch. To sme už pred tridsiatimi rokmi s dvoma kamarátmi praktizovali tiež, ale nebol to žiadny prepychový loft, ale väčšinou garsónka alebo menší byt na sídlisku. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Neznám původní předlohu, takže pro mě celkem originalitka. Moc příjemné herecké obsazení. Krásné ženy. Pro mě teda bohužel málo prostoru pro oblíbenou R. Mitra. Super, super, žádná mega star, naopak "průměrné" obsazení, které tomu dodávalo tu potřebnou atmosféru. Nikdo nevynikal. Tím, že jsem neznal příběh, jsem do posledních minut čekal další a další zvrat a moc se mi závěr líbil. Dobré, fakt dobré. Kdo nadává na americkou verzi, je to jeho problém. Mně se to moc líbilo. ()

BarGoldstein odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní slátanina o teplouších pro buzeranty! Banda homoklád si koupí byt aby se tam předělali na normální heteráky a neměli konečně furt hnědo v trenkách a kolem huby. Ale jako správným teplajzníkům se jim to daří dost hovnově, takže jeden skončí v krimu a dalšímu jebne a hupne z balgónu! Dobře jim tak! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama