Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek jsem již viděla v jeho původní belgické podobě a zhlédla jsem ho znovu především kvůli hereckému obsazení. (Soft spot pro Wentwortha Millera). Musím ale říci, že dojem už pochopitelně nebyl tak intenzivní a mnohem více jsem si všímala určitých pro mě negativních aspektů, např. celkového chování mužů k ženám v tomto snímku. Osobně mi přijde odporné, když se muži jako tito hlavní představitelé žení přímo s tím, že si na svatbě nadšeně předávají klíč od jejich tajného doupěte, kam mohou vodit milenky. Mám asi naivní představu, že aspoň v momentě svatby by měl člověk zamýšlet být věrný, protože proč to jinak podstupovat...jako oběť pro manželku? Krása...Zároveň ale správně poukazuje na fakt, že každý má své temné stránky, úchylky, slabosti a tajemství, která nemusí vědět ani ti nejbližší, a že nic v životě není jisté a i nejpevnější přátelská pouta se mohou během chvilky rozpadnout či změnit v zášť. ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Na film se dobře kouká a každá scéna posune děj, přičemž divák několikrát musí přehodnotit představu o tom, co se vlastně děje. Karl Urban je čím dál lepší herec. Co jediné ubírá Loftu na kráse je, že je zcela nepochopitelně cenzurovaná nahota. Proboha proč? Film stejně rozhodně není pro děti a v době, kdy se díváme na věci jako Vlk z Wallstreetu, Hra o Trůny nebo Spartacus, působí skrývání nahoty (včetně prsou) jako anachronismus, tím spíše ve filmu o sexu. Druhá maličkost je, že po zamyšlení s trochou odstupu nedává konečné chování hlavních postav příliš smysl a pak taky jedna věc s krví a faktem, že je jedna z postav lékař a mělo by ho tedy cosi trknout, ale to už bych nerad spoiloval. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Moderní pocta Hitchcockovi, která je ale obsahově až příliš vrstevnatá a scénáristicky neumětelsky zpracovaná. Zvraty kupící se na sebe přestávají býti přehlednými paradoxně každou další snahou stále více sofistikovaně je rozluštit v průběhu filmu. A tak zatímco pánské osazenstvo je typicky ze života buržoazie, to dámské je minimálně zvláštní a občas dost mimo mísu. Lahůdkové herecké obsazení to ve finále zdaleka nezachránilo, ale průser to také není. S původními filmy to nesrovnávám. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama