Reklama

Reklama

Mortal Instruments: Město z kostí

  • USA The Mortal Instruments: City of Bones (více)
Trailer 2

Clary je obyčejná patnáctiletá holka, která žije v New Yorském Brooklynu se svou mámou. Má poklidný život jako ostatní, až do okamžiku, kdy se večer v klubu stane vražda a ona je jediná, která ji v zaplněném klubu vidí. Tělo zavražděného se navíc hned vypaří. Clary začne vidět to, co ostatní ne a slyšet to, co ostatní ne. Hned na to po náhlém a nevysvětlitelném zápase s podivným stvořením zmizí i její máma. Při pátrání po ní začíná Clary odhalovat temná tajemství o skrytém světě stínů, který odedávna existuje hned vedle toho našeho. Potkává bojovníky – Lovce stínů - napůl lidi a napůl anděly, kteří po staletí plní roli strážců a ochraňují lidstvo před dalšími obyvateli jejich světa. Před vlkodlaky, upíry a dalšími démony a silami zla. Tváří v tvář všem legendárním tvorům hrůzy se Clary přidává k Lovcům stínů a objevuje v sobě odvahu, sílu a schopnosti, o nichž neměla dosud nejmenší tušení. Stojí před ní úkol najít dávný pohár, jenž by měl být klíčem k nalezení její mámy. Zjišťuje, že její máma také bývala Lovcem stínů a ona sama do skrytého světa démonů a andělů patří. Clary a její noví přátelé a spojenci navíc zjišťují, že čelí hrozbě, která může rovnováhu mezi dobrem a zlem převážit na stranu temna. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

To je zase zhovadilost pro uslintané bezmozky.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

hefoo

Protože tam hrají samí přihřátí šamponci a bárbíny. To se někomu ještě líbí? Sem myslel že i buzíci z toho už vyrostli

hefoo

hefoo (hodnocení, recenze)

Neviem prečo to nemalo úspech. Na druhý potenciálny diel som sa dosť tešil. Mne sa to veľmi páčilo. Ten svet okolo Shadow Hunters ma zaujal, triky boli veľmi fajn, Valentine bol dostatočne démonický. Proste keď to porovnám s inými podobnými výtvormi tak Mortal Instruments radím na vyššiu priečku. Som zvedavý na seriál.

na příspěvěk reagoval Kobain

metal

metal (hodnocení, recenze)

Hrozně moc se mi to líbí.Musí být super být lovcem stínů.

na příspěvěk reagoval Kobain

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

teraz mi napadlo, ešte aj taký John Carter z Marsu bol pri tomto super. A to rozhodne.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

....chcel som hlavne akciu, viac akcie. Však tento žáner to priam ponúka, tak kde je problém? Neverím, žeby akciu točiť nevedeli a viac jej natočiť nechceli. Práveže jej chceli málo na úkor kecov a romantiky. S týmto mám problém.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Prečo musia točiť tieto tínedžérske filmy? Aj normálny dospelák by sa chcel zabaviť. Nejde o to, čo všetko je tu posplietané dokopy. Ide o to, ako je to posplietané. Jediná scéna pre mňa nebola výnimočná, či zaujímavá, nič ma nevtiahlo do deja. Romantika... akožeby inak? Musí byť aj tu. Bozkávanie, bla bla. Aby na to šli pipky do kina so svojimi mackami. A čo? Stupídne klišé, 100x videné inde, už spomínané stmievanie, čo je rovnako sága pre náctky. 

Kde je tá slávna Múmia, tá mala tiež romantiku, zábavu pre celú rodinu. Ale scenár + réžia aj scény, to bolo niekde celkom inde. Ešte Constantine, to bolo hlavne o efektoch ale aj super noir atmoške a Reeves naozaj vie hrať, nie ako títo. Ledaže tak na nervy.

 

To si už radšej pustím stratených vo vesmíre.

Vám, ktorým sa toto páči, skúste pozrieť niečo kvalitné, ozaj, kvalitné. Dajte si na csfd svoj žáner, zoraďte podľa hodnotenia a následne uložto alebo google+torrent. Toto -mortal instruments- je podľa mňa totiž sračka.

kklepkaa

kklepkaa (hodnocení, recenze)

Teringer

Bohužel se film opravdu nepovedl. Ty dialogy jsou něco příšerného... s vypnutým zvukem by to ještě možná šlo. Sice pokračování nebude, ale bude seriál, který by měl jet uplně od začátku pravděpodobně s novým obsazením :) mně to nezní tak špatně.

zlanonka.

zlanonka. (hodnocení, recenze)

Vím, že to úplně  nepatří k filmu, ale zase k fandomu ano, byla bych ráda, kdyby tuhle petici podepsalo co nejvíce fanoušku Lovců stínů www.petice24.com/za_vydani_infernal_devices petice pro vydání Pekelných strojů v České republice vím, 

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Film jsem viděla před dvěma dny, líbil se mi a nechápu tak nízké hodnocení. Možná, že nízké hodnocení dávají lidé, kteří film srovnávají s knižní předlohou - kterou jsem ještě nečetla, ale v plánu to mám už půl roku, a dalšího půl roku to bude muset bohužel ještě počkat. Ale na knihy se moc těším. Každopádně, stejně nechápu, proč má film jako takový tak nízké hodnocení, líbilo se mi to celé mnohem víc než celé Stmívání dohromady. Přála bych si více zfilmovaných dílů, ovšem s původním obsazením, které mi bylo milé a sympatické. Nedovedu si představit, že by byly postavy v pokračování hrány jinými herci, vždyť by to prodělalo dvakrát tolik. Jako kdyby v každém filmu Harryho Pottera hrál Harryho jiný herec, to je přeci blbost... :D Takže celá moje pointa je: film se mi líbil, knihy si strašně moc chci přečíst a moc mě mrzí, že filmového pokračování (natož se stejnými herci) se asi nedočkáme...

na příspěvěk reagoval kklepkaa

Uživatel Serigala smazal svůj příspěvek.

mimianonymka

mimianonymka (hodnocení, recenze)

Kete

Možná, že to tak vypadá v tom filmu, ale kniha je úžasná a za celou dobu, co jsem ji četla mě tohle přirovnání nenapadlo.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Kete

člověk, kterej v tom vidí Harryho Pottera, asi četl a viděl jinýho Pottera než já:-DD Stmívání se to podobá v tom, že je tam naivní romantika no. Asi jako v milioně dalších filmů. A jestli to Stmívání připomíná tim, že jsou tam vlkodlaci a upíři, tak ti jakože nebyli vynález Stmívání...:-))

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

j.linhi

Musíš pochopit, že pro někoho, kdo už všechny základní informace dávno desetkrát obrátil, je trochu nepochopitelný, proč by to měl celý převyprávět jen proto, že se někomu nechce číst komentáře. Pokud ti prvních pár komentářů(pokud teda k rozhodování cizí názor potřebuješ) nepomůže k rozhodnutí, pak máš problém a nejspíš jsi narozený ve znamení Vah, nebo já nevim. My jsme tu v diskuzi, ne v komentářích. Diskuze je něco jinýho. Do tý se píšou věci, který se nepíšou do komentářů. Takže mě prostě tvoje chování trochu zmátlo.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

beba789

mozna si to nepostrehla ale to co mi napsali beru, nevim proc mi psali dál a nechali to dojít až sem...a chudinka opravdu nejsem, jen me prekvapuje proc se tu rozjizdi neco takovyho kdyz se clovek jen zeptá

na příspěvěk reagoval Falconica

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

j.linhi

No jo, jsi chudinka, na kterého jsme strašně zlí. Nikdo ti nic neudělal, tak si nech ty svoje přirovnání. Falconica k tobě byla ochotná a napsala ti její názor, alienemo také, tak nevím, co víc by jsi chtěl. Fakt, miluju, když tady na čsfd někomu něco vytkneš a hned ze sebe dělá ublíženého (to nesnáším nejen na čsfd, ale i v reálném životě).

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Falconica

věř tomu nebo ne, ae to poslední co chci je aby mě někdop přemlouval, prostě sem se jen zeptal, ale vidím že tady je ochoty jak v prd..i medu a krom dobrýho skutku i sebemenší dobrej umysla a zajem je po zásluze potrestán... nebude se teda dál namáhat a končim, nestoji mi to za to dohadovat se tady o srač..h jen proto že mě někdo nepochopil

na příspěvěk reagoval beba789, Falconica

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

j.linhi

ne, ty se nesnažíš vést diskuzi, ty mi tak připadá, že chceš být přemlouván a přesvědčován. Já ti názor řekla, opravdu absolutně nechápu, co ode mne chceš slyšet víc. Co ti mám odpovědět na to, že tě odrazujou slaďouši? Mám ti nabídnout terapii, aby ti to přestalo vadit? Tak buď jsi svéprávnej a dokážeš se sám rozhodnout, jestli máš chuť se na to dívat i přes ty slaďouše, nebo svéprávnej nejsi a já nemám to správné vzdělání dělat ti dozor. Nebo ti mám snad nabídnout vysvětlení, proč ti herci nejsou slaďouši? Sama jsem ti psala, že to prostě je teenagerskej film. U těch se slaďoušství nevyhneš. Tak se rozhodni sám, to neni moje věc, jestli se na to ty podíváš. Přemlouvat tě nebudu, proč bych to dělala?

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Falconica

takže jde v podstetě o to že jsem zvědavej člověk, kterýho když něco zajímá, tak se zeptá a vám se na tom nejspíš zdá cosi podezřelýhoho, nebo zbytečnýho. A nebo prostě jen nejste ochotný vést na tohle téma diskusi a místo toho aby ste mě ignorovali se tady na mě vrháte jak mouchy na h...o

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Falconica

muj postup je zcela pochopitelný... chci vědět jestli to za to stojí a nebo ne a snažím se vést konstruktivní diskusi ve které se snaží sdělit svuj nazor a očekávání a zároveň vám dávám možnost jakožto "fanouškum" knih, mi to, vysvětlit, vyvrátit a říct co by se mi na tom mohlo líbit, tak totiž podle mě diskuse funguje. Ale zatím jsme se dostali jen k tomu že se tady, podle vás, ptám na hovadiny místo toho abych si to pustil, pro mě to hovadiny nejsou. Cejtim se tady proto spíš jako nějakej vlezlej debílek kterej vám tady kazí jakousi intelektuální masturbaci nad porovnáním filmu a knihy, nic proti tomu nemam, u nekolika filmu tu masturbaci provozuju taky... Prostě chci vědět jestli tomu mám dát šanci anebo ne a nechci to hanit atd...

na příspěvěk reagoval Falconica

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Dvě osoby ti řekli svůj názor na film, dále tu máš komentáře. Tak to prostě pust. Nikdo se do tebe nepouští, jen diskutovat o tom, jestli si máš pustit tento film, ve stylu, jako kdyby šlo o hrozně moc, mi přijde prostě k ničemu.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

j.linhi

tim, že tady o tom debatuješ, ztratíš víc času než hledáním linku nastáhnutí a shlídnutím začátku dohromady. A nepouštim se do tebe, je mi uplně fuk, co si o tom filmu budeš myslet, jenom moc nechápu tvuj postup.

na příspěvěk reagoval j.linhi, j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Falconica

pokud vim tak o slaďárně sem se zmínil jednou a i když mě to nestojí peníze tak mě to stojí minimálně ten čas co na to budu koukat, ani to nemusi bejt celý, ale moh bych se místo toho kouknout na neco jinýho a nebo delat uplně něco jinýho, prostě využívám týhle diskuse k získání informací od vás... nic víc, ale vy se tady do mě už pomalu pouštíte jak kdybych říkal že je to nehorázná pí.....a a dělal to všechno naschvál... tak pardon že se ptám no

na příspěvěk reagoval Falconica, beba789

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

j.linhi

dobrý, ale jediný, co dokola odpovídáš, že tě odrazuje ta slaďárna.Stejně řikáš, že si to stáhneš, tak buď si to pro bohy stáhni a koukni a můžeš to kdykoliv vypnout, nebo si to nestahuj a je klid. Ty z toho sledování filmu děláš kovbojku, ostatní  ne. Děláš jak kdyby tě to něco stálo.

na příspěvěk reagoval j.linhi

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

j.linhi

Znova, zalezi od toho co cakas a co nie, Pokial sa obavas ze to bude sladarna ala Twilight tak to nie je. Osobne nelutujem cas ktory som tomu venoval aj ked ma film dost sklamal (nemal som velke ocakavania), ale ja som zase sledoval vyvoj filmu od zaciatku takze som vedel do coho idem. Pokial cakas nieco ako HG tak ani nahodou, Aj jednotka je o 3 triedy vyssie ako toto. Celkovo je to HG aj trochu iny zaner z mojho pohladu. V HG nemas nejake fantasy prvky, len trochu sci-fi. MI predstavuje klasicke klise o slecne co zisti ze nie je normalna slecna ale nieco viac, ma super kamarata co nechce byt kamarat a k tomu stretne tiez nie celkom normalneho blondaveho fesaka ktory tiez nechce byt kamarat. Alebo len kamarat. Tato linia je hodne jasna v celom filme. Druha linia je zistovanie co je vlastne slecna a blondak zac, preco slecna nic nevie adt. To je ta spominana linia Nephili. Celkovo su tieto dve linie vyrovnane vo filme ale zatial co jedna je spracovana klasicky pre teenagerov ocakavanym sposobom, ta druha dost kriva na jednu nohu a ku koncu aj na obidve, Film ma velmi pekny vizual, zopar hercov sa snazi ale zase vela hrat nemaju co. Triky a efekty su na urovni priemeru. Neurazaju ale ani nie su nejako oslnive.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

alienemo

nechci aby jse vy určovali jestli na to mám nebo nemám koukat, prostě to neznám tak se ptám lidí co už to viděli jestli na to ma cenu, z pohledu člověka co to absolutně nezna, koukat to snad neni takovej problem sdělit ne?

na příspěvěk reagoval alienemo, beba789

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

j.linhi

Tazko urcit ci to ma alebo nema cenu pre teba. To zalezi na tebe a na tvojom vkuse. A hlavne na tom co od toho cakas. Pokial cakas temnu akcnu fantasy s horovymi prvkami alebo aj bez nich tak sa nedockas, Potencial to malo ale slo to bohuzial presne tou druhoz stranou urban fantasy. Na tu romanticku. Pokial vsak cakas lahku teenage fantasy dnesnej doby tak je to presne pre teba. A, k tomuto typu fantasy patria aj nagelovany upraveny fesaci a fesandy :-)

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

alienemo

Nerikam že jsi me urazil ;) asi sis to blbě přečet, zkust o znova... mě jde o to že jsem ve fázi pustit/nepustit a davam si dokupi plusy a minusi, vaše nazory beru v potaz a podelil jsem se i o svuj nazor jak to na me pusobi aniz bych to zatim videl. Tak o co de? Podle mě se tu snažím vést konstruktivní diskusi, přece se nebudem hádat.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

j.linhi

Ako som ta urazil? Len som zvedavy co vlastne cakas, Falconica ti napisala ze sa jej to pacilo, prometheus ma k tomu vyhrady, ja (rovnako ako Falconica som cital knihy) sa k tomu staviam skor negativne, aj ked to nebolo take hrozne ako sajrajt.  Nie kvoli kostymom gelom a podobnym veciam, to som cakal,  ale skor kvoli tomu ze ten dej je prilis neuceleny a polovica veci vo filme nedava zmysel. POkial ta na fotkach irituje vzhlad hercov tak to asi nebude film pre teba.  FIlm ma svoj dej, urcitu mytologiu atd ale nejako to mne osobne nesadlo dokopy.

na příspěvěk reagoval j.linhi

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

j.linhi

A to ako po nas chces aby sme ta presvedcili k sledovaniu? Ked to chces pozriet pozri, ak nie tak nie. Ak chces viac nazorov, tak moj som zatial k tomu nepisal, mam ho len tu v diskusii na tejto strane dole. AK pozries tak pozries, ak nie tak nie.

na příspěvěk reagoval j.linhi

Uživatel alienemo smazal svůj příspěvek.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Falconica

no silně mě v galerii odrazujou ty slaďoučcí hošani s nagelovanejma vláskama a očníma stínama, házejíc tvrďácký xichtíky, tyhle věci podle mě nejdou do sebe

na příspěvěk reagoval alienemo, alienemo

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Prometheus69

já to v kině neviděla, ale samozřejmě že je to v kině lepší, to je všechno žejo...pokud v řadě nad tebou nesedí banda puberťáků s ajfounama. Nevim, pohoda, já tenhle film beru jako takovou věc, co mě prostě baví, ale nejsem schopná ten názor moc inteligentně ospravedlnit:-D

Související novinky

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Dorostenci zachraňují lidstvo a ničí dobrý vkus

Dorostenci zachraňují lidstvo a ničí dobrý vkus

14.09.2012

Jednoho dne budeme ještě s láskou vzpomínat nejen na Harryho Pottera, ale možná i na Twilight ságu. Skutečnou odpalovací rampou pro nové šílenství v Hollywoodu jsou ale až Hunger Games, se kterými… (více)

Reklama

Reklama