Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si jistej,jestli dát jednu nebo odpad,ale ruku na srdce,jsou i horší filmy.A co mi vadilo?Tak hlavně Pamela,pak zmatená režie nebo spíš odfláknutá režie,snaha o "cool" atmosféru,která taky zrovna nevyšla a úplně děsný akční scény,kterých je málo.Teď si nejsem jistej,jestli je to dobře nebo ne. A herci?No,tak to byla blbá otázka. ()

FanynkaFilmu 

všechny recenze uživatele

:D vzpomínám si,jak jsem v dětství byla u svého kamaráda,tehdy nám bylo 11 let a on vytasil zaprášenou VHesku s tím,že je to super film,tehdy sem si to myslela taky, dobře si i dnes vzpomínám o co tam vlastně jde, protože jako dítě jsem měla zakázané veškeré filmy kromě pohádek a snímků jako Bethoven... Dnes zpětně hodnotím jako propadák,ale díky vzpomínce na kamaráda a naše filmové dobrodružství dám alespoˇn 1* . ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Postapo Casablanca. Úvodní striptýzek s brutálním uzemněním po interaktivitě toužícího štamgasta je fajn, plus jsou tu dvě slušné akční scény (přestřelka v bytě a finále) řádně vytěžené v nabušeném trajleru, no zbytek je hezky natočená šablonovitá vata s pár dobrými hláškami. Narozdíl od trapného V.I.P. se Pamela nemusí za BARB WIRE stydět a já bych si klidně hodil dvoječku už jen na DVD. A ten plakát je božský. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Na motivy moderního komiksu vznikl akční film o přitažlivé ženě, která si nepřeje, aby ji muži zahrńovali lichotkami. Kromě odvahy a pronikavého sex - appealu jsou její ústřední zbraní zbraně :) Akční béčko, které je lehce přitažené za vlasy a svou nápaditostí akční hrdinky opravdu vyniká ve všech směrech :) * ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv z diváků, který si stěžuje na úroveň Soudce Dredda, by měl předtím shlédnout tento skvost komiksové adaptace. Je docela dobře možné, že by se pak Soudce Dredd vyšvihl do nebetyčných výšin. Je to typicky béčková produkce, která využívá silikonem nadupaného hrudníku Pamely Anderson jako největšího lákadla pro diváky. Děj je naprosto tuctový, neobsahuje žádné nečekané zvraty a zpracování je podprůměrné. Efektních scén se jaksi nedostává a rozpočet byl evidentně omezený. Na tuhle komiksovou adaptaci je nejlepší co nejrychleji zapomenout. Přehrávající Pamela si víc než 15 % celkového dojmu nezaslouží. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama