Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

JFL 

všechny recenze uživatele

Pořádnej buranskej mazec. "New Kids Turbo" přináší pohled na dobu ekonomické krize optikou dědičně zdegenerované předměstské bílé lůzy ujíždějící na muletech, šusťákovkách, pivku, tuzingu a disco technu. Neskutečná hulvátská řachanda pojatá v tradici "Ženatý se závazky" neboli inteligentní satiry nenápadně schované v hávu tupé zábavy pro masy (jen tady se víc blije, fluše, masturbuje a střílí). Po famílii Flodder (aneb "Špindírovi") má Nizozemsko další sofistikovaně lidový fenomén vytvořený inteligenty pro inteligenty i lopaty. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Na NKT jsem se těšil. Hodně těšil. Nečekal jsem od toho žádný extra zázrak s prokreslenými charaktery a podobné sr*čky. Bohužel dostal jsem toho zatraceně málo, abych to mohl označit kultem, nebo aspoň komedií, u kterých bych se fakt bavil. Jasně, máme tady (už několikrát viděné) týpky, na které sudičky s dávkou inteligence poněkud pozapomněly. Jsou to nehorázný hovada, co chtěj jen fetovat, chlastat, sexovat a vůbec si užívat života, aniž by pustili nějaký to euro- zkrátka totální asociálové s účesem typickým pro fotbalisty z NDR. Do uší nám hraje europop jak vystřiženej z devadesátek. Tedy samé ingredience, ze kterých mohl vzejít neskutečnej masakr. Velká škoda, už jen z toho důvodu, že tyhle ujeťárny mám fakt rád (zdravím Mr.Ali-G). A navíc holandština je hnusnej jazyk :-) Ale své fanoušky si to jistě najde, já holt asi nakonec nebyl úplně cílovka... ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako nadsazená podívaná o sámoškovejch vopruzácích mi to připadalo jako film, který by tihle burani natočili sami o sobě, takový manifest buranství. Ze začátku se mi to zdálo docela vtipný, postupem času to ovšem začne s humorem dost pokulhávat (úměrně k tomu jak bobtná přestřelenost zápletky), opakovat stejné vtipy (např. nárazy autem) a v druhé polovině to už spíš připomíná soutěž o to, kdo je tady ten nejneschopnější idiot. Úplně ke konci, v té nejakčnější pasáži mi to dokonce připadalo jako vyložená nuda...A takové ty rádoby vtipné záběry z natáčení v závěrečných titulcích jen podtrhly to, jaký je tenhle film chujovina. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si mám o tomto filmu myslet, kut. Je to naprostá holanská slátanina, plná tolika neuvěřitelně blbých a absurdních scén, až se mi s toho chtělo brečet, kut. Ano, brečet, ale smíchy, kut. Celou dobu jsem se prostě musel, opakuji musel, chlámat smíchy a popadat se za břicho, kut. Nic tak nehozázně blbýho, ale zároveň zábavnýho jsem neviděl, kut. Ta pětice křupanů s vylízanýma mozkama mě knockoutovala a vydýchavat to budu asi ještě dlouho. Jsou to kreténi už od pohledu a když promluví, vždy to stojí zato, kut. Bohužel si nemyslím, že je to film pro každýho. Kdyby totiž takový film vznikl u nás, okamžitě by letěl do odpadu a i ten by proti tomu byl velká pocta, kut. A právě proto mě celkem překvapuje, že zatím si to u lidí stojí slušně (64%), zároveň ale dodám, že vcelku zaslouženě. Toto je prostě film, který má právě ve své pitomosti svoje kouzlo, kut. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama